Prokletstvo. Nabacio sam build 7260 32bit i Windows blokira drajver za Leadtek Tv2000XP Expert, navodno da ima poznatih problema sa tim drajverom, bla...bla...bla... Televizija moze da se gleda ali ne moze da se snima sa televizije.
Pokusavam da nadjem neko resenje. Probao sam drajver od TV2000XP Global medjutim ne moze cak ni da se gleda TV sa tim drajverom.
Da li neko ima pojma sta ciniti ili kako da se onesposobi to prokleto blokiranje drajvera.
U pravu si za Chris TV, lupa se sa Sedmicom, a što se LEadtek tiče, vrlo zanimljive su tu neke stvari. Leadtek i Razer kažu, ne pravimo drajvere do finalne verzije Windowsa 7, i onda uradim update Windows-a 7 koji nađe drajvere za mog PVR3000 - da jeste, važi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Windows update nije pomogao. Probao sam drajver za TV2000XP Global, koji je prvo odbijao poslusnost ali je iznenada proradio :: :: ChrisTV je beskoristan. U Winfast PVR2 radi potpuno normalno. Virtual dub moze da snima videomaterijal :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: ::
Imam isti problem. Posle build-a 7100 neće ni TV da radi. Kako si uspeo da uključiš TV (makar i bez snimanja)? Meni ne daje opciju za to (samo CVBS i S-Video)
@bax2003 Windows javlja da su instalirani najbolji drajveri i ne nalazi bolje na netu (inače su instalirani najnoviji sa zvaničnog sajta proizvođača kartice).
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve sto kaže.
:: Prokletstvo. Nabacio sam build 7260 32bit i Windows blokira drajver za Leadtek Tv2000XP Expert, navodno da ima poznatih problema sa tim drajverom, bla...bla...bla... Televizija moze da se gleda ali ne moze da se snima sa televizije :: :: Pokusavam da nadjem neko resenje. Probao sam drajver od TV2000XP Global medjutim ne moze cak ni da se gleda TV sa tim drajverom :: :: Da li neko ima pojma sta ciniti ili kako da se onesposobi to prokleto blokiranje drajvera :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
Kada ekstraktujes zip arhivu onda sa programom 7zip ekstraktuj i setup drajvera. Preko update drajvera idi na Browse for driver software on my computer - > Let me pick from a list of device drivers on my computer - > pronadji drajver i instaliraj karticu na silu kao WinFast TV2000 XP Expert (FM1216MK3). Ako izaberes nesto drugo sleduje BSOD.
Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: Imam isti problem. Posle build-a 7100 neće ni TV da radi. Kako si uspeo da uključiš TV (makar i bez snimanja)? Meni ne daje opciju za to (samo CVBS i S-Video :: :: @bax2003 Windows javlja da su instalirani najbolji drajveri i ne nalazi bolje na netu (inače su instalirani najnoviji sa zvaničnog sajta proizvođača kartice) :: :: Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve sto kaže. ::
Vidim da svako ima razlicit problem sa ovom karticom. Imam Win 7 x64 build 7137. Ja sam isto imao problem, ali sa zvukom i daljinskim. Zvuk sam resio instaliranjem prvo drajvera za Global pa preko toga reinstall Expert drajvera. Ali, daljinski i dalje ne mogu da namestim da radi. Daljinski je aktivan (menjam STD u MCE), ali nijedan taster ne radi. U XP-u sam imao isti problem. Resio sam ga prebacivanjem kartice u drugi slot i update PVR2. Ovde to ne pomaze. Ako neko zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.