Ne znam da li je bila tema jer ima puno konstruktivnih naslova tipa Hitno ,Pomoc i da ne nabrajm vec ,masta radi. Posele poslednjeg updatea nece da se ugai Xp,mislim da je stigao pre 2 3 dana Explorer 8. Uredno me obavestio da imam `legalnu` kopiju Xp-a i bla bla . Komp radi, sve ok osim sto komadna Shutdown i Reset kada se zada truba. pogasi neke procesi to stane sa gasenjem,samo nasilno moze da se ugasi. Sta mu je :D sa Xp nemam bas puno dodira za takve stvari
Slobodno iskljuci kabal iz zida))) salim se pogledaj dobro da ti nije usao neki virus ........ skoro je jednom mom drugaru usao tako jak virus sa takvim simptomima .....skeniraj komp sa amti malwarom ili nekim slicnim programom ..pozz Terminator
Može 890 virusa da mu uđe, 4 sekunde power off dugmeta ga ubije. Na njemu je svakako da vidi procese koji rade i identifikuje ih (Process explorer), i da izuje gamad Anti-Spywerima, AV-ovima i svim oružjem koje ima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Re: Pritisni power dugme nekoliko sekundi ima da se ugasi ko od sale...
22.06.2009. 12:54
status: user broj poruka: 1509
Ugasice se posle 5 sekundi naravno, tj. morao bi da se ugasi, ali i to je nasilno gasenje... Pokusaj iz task menadzera da ga ugasis, ili ukucaj u cmd.exe
``shutdown -p`` (without time-out or warning) ili eventualno da dodas i ``/f`` (forced)
AV nije naso nista ,a Antimalware je naso 3 stavke od cega je jedna u redzistiju. Obrisao sam nju i sad radi,i 2 stavke od Cryptolodaa koje sluze za reset rutera. Xp se sad sam gasi
ljudi koliko procesa vam je aktivno na visti nikako to da pohvatam , a izgleda da nikad ni necu jer sam vec definitivno na jednom od pc-jeva poceo koristiti win7 (isti podatak me zanima i za njega)
inace posto mi je XP najbolja poznanica od svih sistema kod njega kad igram igre koristim samo 15 procesa i oko 100 MB memorije pa me zato zanima i za ova dva novija znam da je proslo vreme kad smo imali po 512MB ili ne daj boze 256MB rama pa je i svaki MB slobodnog rama bio extra vazan, bar meni, zbog igara, ali i dalje dok igram igre volim da mi je svaki MB raspolozive memorije slobodan za igru
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.