Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
HItno Windows XP
STRANA 1 OD 1
Dragot HItno Windows XP 18.06.2009. 14:52 T18107

status: user
broj poruka: 1149
Pre neki dan sam stavio sifru na pc i nisam ga gasio jedno cetir dana i kad sam jutros hteo da uplaim pc trazi mi sifru koje ja nemogu nikako da se setim!
Probavo sam sa Ctrl+Alt+Del ali i na amdin ima sifru tako dal ima neko drugo resenje?
Jos sam probavo sa Hirens Boot 9.6 ali kad pokrenem Active Password Changer on mi ocitava neke neznam kako se zovu ja samo stavljam na yes!!!

Molim pomozite!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen re... 18.06.2009. 14:55 #122092

broj poruka: 2836
Udji u Safe mod, pa odatle skini sifru, normalno.

MACHINE Re: re... 18.06.2009. 15:02 #122094

broj poruka: 5709
Samo da me jos prosvetlis kako to da izvede a da prethodno ne zna staru??? Ako je to na admin nalogu nece moci, ako nije moze da stvori drugog usera. Ako jeste onda samo ERD commander

:: Udji u Safe mod, pa odatle skini sifru, normalno
::
skycould plamen 18.06.2009. 15:03 #122095

broj poruka: 248
kako majke ti da iz safemoda pormeni pass ako mu je i admin nalog sa pass-om? Ajde pojasni mi molim te. Posto je onda postojanje pass-a kao zastite potpuna glupost jer onda svako moze da udje u safe mode i stavi sta hoce.
@Dragot
Imas na net-u razne alate za skidanje pass-a, da ga skine, promeni ili napravi novog user-a sa svim pravima pa onda sa njim promenis pass svim ostalim nalozima. Ja imam aplikaciju na WinPE cd-u po imenu LockSmith i ne mogu da skinem pass niti da vidim koja je ali moze da promeni. Ne mogu da se setim kako se zove software koji narezes na disk i onda boot-ujes sa njega i promenis lepo pass.

Dragot Hirens Boot 18.06.2009. 15:07 #122096

Pa jel ima na Hirens Boot neki program za to ?

Stripy Imaš 18.06.2009. 15:10 #122097

broj poruka: 4163
na hirens boot cd-u program offline password removal. Pokreni ga i samo čitaj i sledi uputstva, završićeš posao brzo i bez problema. Jednostavno kada ti prikaže sve user-e disejbluj svima passworde i to je to

Shit happens

Plamen re... 18.06.2009. 15:11 #122098

broj poruka: 2836
Ja tako uvek radim. Kad stavim sifru, ako je zaboravim udjem u safe mode i odatle je skinem. E sad ne znam da li je to sifra na user ili admin.
Dragot re 18.06.2009. 15:16 #122099

Uspeo sam sa Hirens Boot!
Problem je bio u tome sto sam ja stavio sve yes kad mi iskoci prozorcic sad sam kako on obelezi i uspelo je obriso sam pass.

Pozdrav i izvinte na cimanju i na pomalo glupom pitanju...

MaliAbner Papir i olovka su zakon za user-pass kombinacije... 18.06.2009. 18:36 #122149

broj poruka: 7769

Tomato Republic Of Serbia !!!

crniobad ... 18.06.2009. 19:51 #122176

broj poruka: 42

http://ophcrack.sourceforge.net/
Odličan alat za takve stvari...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs