da ne mogu da instaliram stampac HP LaserJet CP1515n a takodje i skener ScanJet G2710 na windows 7 kaze tokom instalacije da ne podryava operativne sisteme pa su nabrojani od 2000 do viste i on opet ne moze da instalira. Ko je uspeo da instalira jel mi je stvarno potreban veceras i jedan i drugi
@BAX, jel vredi platiti 15e vise za Lide 100? Koliko je bolji i od 25ice i da li si imao priliku da radis sa nekim od ta dva? Treba mi prvenstveno za kucnu upotrebu,skeniranje tekstova eventualno nekad neka slicica...
:: :: Pa i bolje ti je da ti taj skener ne radi, bolje uzmi neki Lide 25 nego to zlo raspalo :: :: P.S :: Dobar ti taj potpis....30% :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Imam isti problem sa skenerom BearPaw 1200cu plus, nemaju drajve za Win7 :: :: Ali zato za Win 98 ima da se bira njih 5...
Jesi proba možde ne preko setupa nego ručno preko inf fajlova da instaliraš (device manager -> update drivers) ?
@limunche Lide 25 ima jedan problem spor je do bola jer je USB 1.1 interfejs.....skenira ko baba u predinfarktnom stanju...ali radi i drajveri ne zajebavaju kao kod Musteka buđavog. Za povremeno ne preterano zahtevno skeniranje, Lide 25 je odličan. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa nisam ga prikljucivao dok setaup nije rekao da ga ukljucim i onda je tu stalo, ynaci usb jos nisam ubacio u komp, da ubacim sada pa onda da probam preko inf fajlova
:: Pa i bolje ti je da ti taj skener ne radi, bolje uzmi neki Lide 25 nego to zlo raspalo :: :: P.S :: Dobar ti taj potpis....30% :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Imam isti problem sa skenerom BearPaw 1200cu plus, nemaju drajve za Win7 :: :: Ali zato za Win 98 ima da se bira njih 5...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.