Evo sada ces dobiti ispravnu verziju da ispravnija ne moze da bude. To je build 7100 RC. Za ovo ces morati da imas javu. Ako nemas instaliraj prvo javu.
Odaberi da li ces 32bit ili 64bit, English pa ides na go. U novoj strani ce ponuditi da se ulogujes, medjutim ti idi na registraciju i prati sve sto ti sajt trazi. Kada zavrsis registraciju po potrebi ponovi ulaz preko gornjeg linka i ukucaj tvoje korisnicko ime i sifru koju si izabrao kada ti sajt zatrazi. Kada sve to odradis sajt ce da ti ponudi link za download i na toj istoj strani validan genuine serijski broj. Obavezno sacuvaj serijski broj da bi mogao da aktiviras win kada ga instaliras.
Kada kliknes na link u novoj strani ce da proradi java download menager. Odredis gde da skine ISO i download moze da pocne.
Ova instalacija vazi do januara 2010.
Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
Nije mi jasno zasto se ljudi loze na krek verzije Nod32. Na ovom sajtu imas user i pass za Nod32 ili ess32: http://www.for-ever.cn/nod32/
Onda taj user i pass iskoristis na eset.com i skines verziju koju zelis i instaliras sa istim user i pass, kad istekne user i pass ti ponovo na gore navedenom sajtu potrazis novi uest i pass i to ti je to, znaci nista krak, zvak, njak i prc upao mi trojan.
Kad malo bolje razmislim kad god sam se pridrzavao tog pravila nikad nisam imao problema sa Nod32, jedini put kad mi je nesto uletelo je bio kad sam koristio neki budjavi krak koji posle mesec dva nije vise radio kako valja.
A sto se tice viste, nemoj da bude ono iz pesme cika Grua Petak znas ono `...u usta ga vista bejbe` lepo ti instaliraj SEDMICU i to ti je to, lici na MS Glistu a uz to jos i radi kako valja.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ako je neko u prilici da ima 100% proverenu verziju, nek pošalje link na mail :: Hvala !
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.