XP, otvorim notepad, on se minimalizuje odmah i ostane na task baru. Ne mogu da ga maximalizujem , probao sam u propertisu i `start maximalized` ali jok...jedino sto mogu je desni klik misem i close. Sve ostale aplikacije rade normalno, A-Virus (onaj sto ga ne volite...kaspersky) redovno update-ovan posle full scan kaze da sam cist, Malwarebyte i Spyboot, ne nalaze nista sumnjivo...sta me to zavitlava? ps, ne zelim alternative, radi mi MSoffice sasvim normalno, nego me ovo nervira
Ako imas virus testiraj jednom AdAware-om i Spybot Search and Destroy, ako ni to ne pomogne, reset kompa, ako ni to ne pomogne i koji ti je OS, meni se desava da mi se poneki program tako ubije sam se od sebe minimizira to mi se desava cesto ali mogu posle da ga maksimiziram, ali takodje mi se desavalo da neke igrice minimiziram i samo mogu da kliknem close.
al ajd opet XP+SP3, SpyBoot proso normalno, Malwarebyte OK, Full scan sa Kasperom-OK ne zakucava mi se ni jedna druga aplikacija a ni igre, samo taj prosti notepad...
da li imaš Notepad.exe i u Windows folderu i u folderu Windows>System32. Pokreni ga direktno sa .exe fajla, ne sa shortcut, pa vidi kako se ponaša. Inače, da bi ti se prozori i Windowsu otvarali uvek onako kako si ih podesio, kad zatvaraš prozor drži Shift i zatvori ga sa File>Exit, gore levo u meniju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
direktno pokretanje iz sys32...rezultat ne promenjen.. skinuto sa rapida...pokrenuto..rezultat ne promenjen... hvala obojcci ali ne rusi mi se cela masina niti mi se vraca restore point
Kod mene tvoj Notepad radi najnormalnije. Iskopiraj ga u Windows folder, pa izvuci shortcut. Ako ni to ne pomogne, onda je nešto zeznuto u Registry - ju. P.S. I ja imam Win XP SP3.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: direktno pokretanje iz sys32...rezultat ne promenjen. :: skinuto sa rapida...pokrenuto..rezultat ne promenjen.. :: hvala obojcci ali ne rusi mi se cela masina niti mi se vraca restore poin :: ::
To nije Registry, već samo izvršni fajl za pokretanje Registry Editora. Ne čačkaj Registry ako ne znaš da barataš sa njim!!!!
:: Evo stavio sam moj registy na rapid...napravi bakup od svog i samo zameni....Valda znas da je registry u c:windows. :: :: link:http://rapidshare.com/files/243469210/regedit.exe.html
... prvo iako se @MarkoBajic potrudio nemoj još uvek da uzmeš njegov registry jer su njegov i tvoj registry potpuno različite stvari.
Probaj ovo:
Start->Run pa pokreni regedit
Zatim nađi HKEY_CURRENT_USER->Software->Microsoft->Notepad pa desni taster na mišu pa napravi export čisto da te ne brine sledeći korak a, sledeći koraj je delete tog ključa.
I ostalo je još da ponovo pokreneš notepad i da nam javiš da li ti radi.
Iako si rekao da nećeš alternativem otkucaj u google notepad++ i imaćeš uputstvo kako da zameniš za notepad a, učitava se prilično brzo kao klasičan notepad ali je mnogo bolji naravno.
ali ono najvaznije...ne diraj ono sto ti nije jasno...trenutno gledam stringove za notepad ne bi li mi se posrecilo da ko corava koka nabodem neku nelogicnost
Resetuj Folder View u Windows Exploreru. Otvori My Computer, idi na Tools>Folder Options>View. Imaš gore desno opciju Reset All Folders. Restartuj kompjuter i vidi kako se ponaša. Trebalo bi da radi normalno.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.