Najjače što ima Service Pack a još nije final izašao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Bas to mi i nije bilo jasno: od kud Service Pack 1 u RC verziji... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Hahaha, ma znam neko ono je bio jedan error među 5 tačno napisanih verzija. Nešto mi se ne skida ovaj torrent (ime ISO fajla mi se ne sviđa).....a i rekao sam da neću.....možda od 73xx.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa oni za svaku novu liniju koda izbacuju novi build... Ko ce da formatira hard i instalira ponovo sistem i sve u njemu na svaka dva dana... :: :: @Bax E vidis to je ono o cemu sam pisao kada si u svojoj temi dao link ka: :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2713207&highlight :: :: Bas to mi i nije bilo jasno: od kud Service Pack 1 u RC verziji.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Ako si mislio na broj svojih postova onda pripremaj hard polako... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Hahaha, ma znam neko ono je bio jedan error među 5 tačno napisanih verzija. Nešto mi se ne skida ovaj torrent (ime ISO fajla mi se ne sviđa).....a i rekao sam da neću.....možda od 73xx... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Pa oni za svaku novu liniju koda izbacuju novi build... Ko ce da formatira hard i instalira ponovo sistem i sve u njemu na svaka dva dana... :: :: :: :: @Bax E vidis to je ono o cemu sam pisao kada si u svojoj temi dao link ka: :: :: :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2713207&highlight :: :: :: :: Bas to mi i nije bilo jasno: od kud Service Pack 1 u RC verziji.. :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Vidiš....ima tu neke logike . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako si mislio na broj svojih postova onda pripremaj hard polako... :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: Hahaha, ma znam neko ono je bio jedan error među 5 tačno napisanih verzija. Nešto mi se ne skida ovaj torrent (ime ISO fajla mi se ne sviđa).....a i rekao sam da neću.....možda od 73xx... :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Pa oni za svaku novu liniju koda izbacuju novi build... Ko ce da formatira hard i instalira ponovo sistem i sve u njemu na svaka dva dana... :: :: :: :: :: :: @Bax E vidis to je ono o cemu sam pisao kada si u svojoj temi dao link ka: :: :: :: :: :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2713207&highlight :: :: :: :: :: :: Bas to mi i nije bilo jasno: od kud Service Pack 1 u RC verziji.. :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: ::
Sta bre koj moj skidate te razne verzije sa warezaaooo sajtova
10.06.2009. 15:40
status: user broj poruka: 7769
Ako nije sa MS sajta ili nekog usluznog down sajta ne zelim da pricam o tim budalastinama. Ranije sam skinuo betu, sad imam RC1 sa MS sajta i to je to, uradis redovan update i kakvi bre crni bilderi i kuchine...
Kad se samo setim koliko se ovde jedan mrezni administrator koji se takodje izdavao za cudo IT-a namucio sa raznim verzijama, on skine i instalira verziju 7.068 a ono izadje 7.072 ili koja vec pa ajde Jovo na novo. Budalastina i gubljenje vremena ali skroz.
Sto se mene tice pre izlaska finalne verzije zakazene za 22. oktobar nema potrebe za skidanjem nekog novijeg builda sem ako ne izbace, sto kaze Bax, neki zvanicni build 73xx koji ce predstavljati tamo neki RCx... Do sada sam skinuo betu, koja je izasla pocetkom januara, pa RC1 koji je izasao pocetkom maja i evo pre neki dan ovaj RC2. Naravno da je van pameti instalirati svaki build koji izbace... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.