Skoro sam postavio pitanje u vezi titlova i nasih slova. Resenje je, pored setovanja npr.(u Gom playeru) kodne strane u Central European, setovati Srpski (latinicu) i u Regional and Language Options>Administrative>Change system locale. Svako menjanje zahteva restart sistema. U registry-ju on menja ove kljuceve: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlNlsCodePage ACP 1252 for English ( United States ) MACCP 10000 for English ( United States ) OEMCP 437 for English ( United States ) HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlNlsLanguage Default 0409 for English ( United States )
Problem je u tome sto pored nasih slova u filmovima, meni je potrebno tacno ispisivanje norveskog jezika (playlista AIMP2), a nije moguce koristiti dve razlicite kodne strane. Da li je resenje MUI (Multilingual User Interface) i instalacija srpskog i norveskog, ili postoji jos neka fora? Gledao, trazio po netu, nigde nema konkretno objasnjen ovakav slucaj. Nisam najbolje shvatio sta se zapravo dobija sa MUI. Da li je to samo promena Display Language na sistemu ili moze da se kombinuje. Hvala ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Dakle, ovo stvarno nije u redu. Ja se potrudio da iznesem problem a vi nista. Gospodine 2003 , da li je moguce da niste uspeli da nadjete neki odgovor i zadrzite se na prvoj poziciji. Heh ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
A, popizd. Sta god da nadjem odnosi se na kineski jezik i neke programe na kineskom. Damn it. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.