Iskopah negde Vistu x64 sa nekim RC čini mi se Service Pack-om 2 bila je na desktopu jedno nedelju dana i nisam imao problema. Ima pomaka u odnosu na SP1, pre svega, manje je agresivan prema HDD-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hvala.Pitam ovo zato sto je upravo skidam sa neta,pa reko ako valja da je skinem ili u suprotnom da batalim rabotu.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Iskopah negde Vistu x64 sa nekim RC čini mi se Service Pack-om 2 bila je na desktopu jedno nedelju dana i nisam imao problema. Ima pomaka u odnosu na SP1, pre svega, manje je agresivan prema HDD-u :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst.
Batali na vreme... Od MS Viste ima da dobijes gliste.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hvala.Pitam ovo zato sto je upravo skidam sa neta,pa reko ako valja da je skinem ili u suprotnom da batalim rabotu :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: Iskopah negde Vistu x64 sa nekim RC čini mi se Service Pack-om 2 bila je na desktopu jedno nedelju dana i nisam imao problema. Ima pomaka u odnosu na SP1, pre svega, manje je agresivan prema HDD-u :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: ::
hahahahhahhahahaaha TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Batali na vreme.. :: Od MS Viste ima da dobijes gliste. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Hvala.Pitam ovo zato sto je upravo skidam sa neta,pa reko ako valja da je skinem ili u suprotnom da batalim rabotu :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Iskopah negde Vistu x64 sa nekim RC čini mi se Service Pack-om 2 bila je na desktopu jedno nedelju dana i nisam imao problema. Ima pomaka u odnosu na SP1, pre svega, manje je agresivan prema HDD-u :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.