Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows Xp SP3 Peformans Edition
STRANA 1 OD 1
aco Windows Xp SP3 Peformans Edition 21.05.2009. 19:39 T17532

status: user
broj poruka: 2788
Interesuje me kakav je ovaj windows da li je brzhi od obichnih?

This is the x86 version (32Bit).

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx Performance Edišn? 21.05.2009. 20:00 #115972

broj poruka: 2931
vidi ovako, sve te `kastom edišn` varijante su u principu prepakovane instalacije koje po difoltu ne startuju/instaliraju odredjen deo svojih mogucnosti. u principu, ako imas masinu sa 256-512 rama, to je prava stvar za tebe, uz napomenu da ces cesce dolaziti u situacije `a sto mi ovo sad ne radi?`. najbolje ti je da instaliras `fabricki` vindouz, i pogasis mu sve servise/procese koji TEBI nisu potrebni, cime ce ono sto ti treba ce imati vise mesta (rama) da se razmase

Equinoxe Re: 21.05.2009. 20:10 #115973

broj poruka: 12057

Vidimo se na forumu sa pitanjima kad to instaliramo edišn.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

aco re 21.05.2009. 20:10 #115974

ok hvala mixx

aco re 21.05.2009. 20:11 #115977

znaci samo obican i gasim sve sto mi ne treba...koji bi bio najbolji windows za igrice 32/64/86bita ?

Mixx e sad 21.05.2009. 20:22 #115981

broj poruka: 2931
za starije igre/masine xp home 32bit je zakon (imho), jos kad mu pogasis sve sto ti ne treba ima da leti... ako planiras dx10 onda zasad vista, mada ce windows7 vrlo brzo postati jedini pravi izbor (naravno 64bit.)
btw. 32bit=x86
za ubivanje nepotrebnih go*ana konsultuj https://www.blackviper.com/

drzacomp PE 22.05.2009. 11:16 #116068

broj poruka: 359
ako je to `onaj` win cija instalacija je ili 80 ili oko 200MB (ne mogu da se setim) onda batali.
Brzo radi, ali sam primetio dva problema: ima par trojanaca, virusa i slicnih gamadi koje nikako ne mozes da se ratosiljas, a druga stvar je da nema podrsku za cirilicu, latinicu i sve ostale regije van us eng i to nije tako lako dodati.
Preporucujem jedino kao privremeno resenje, ili testiranje koliko win moze da bude brz na kompu.
MaliAbner I ja sam nekako alergican na razne `Edicije` 22.05.2009. 20:47 #116175

broj poruka: 7769
Zato sam i cekao da se pojavi Windows 7 i skinuo sam ga sa MS sajta, ne zezam se sa raznim glupostima i koje cime sa torenta i rapida.

Znaci OS i AV nikako krak, zvak pa na kraju bljak.

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs