.....nisam bio kod kuce a komp mi je stalno upaljen .....kad sam se vratio hiljade odgovora kojekakvih nebuloznih...sa mog profila...ovo jos nisam video za 18 godina koliko imam komp ?
U da bilo mi je dva misa u jednom trenutku na monitoru dok se nisam diskonektovao sa neta
:: Aki se logovao kod nekog drugara i ostavio sifru i lozinku onda ti lepo vraca
Ma jesam sinoc u vezi Win 7 posto nemogu da nadjem driver za GA-P35-DS3l za isti ali sam ugasio komp.Jutros sam ga upalio i otisao da nesto odradim kad sam se vratio buuum tras ultras .
Inace preko Remote Desktop-a se ne vide dva misa, tako da verovatno imas nekog mini trojanca pa ti se neka bagra nakacila, ili je u pitanju remote assistance. ili si se ucirkao, video dva kursora, odgovarao pijan po berzi a ne mozes da se setis :)
:: Zezanje .) :: :: Inace preko Remote Desktop-a se ne vide dva misa, tako da verovatno imas nekog mini trojanca pa ti se neka bagra nakacila, ili je u pitanju remote assistance. ili si se ucirkao, video dva kursora, odgovarao pijan po berzi a ne mozes da se setis :
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.