Moze da pokrene celu instalaciju samo ako instalira cd booter. Kad pocne instalacija, pojavi se sledece i ne znam sta treba da radim. Jos jedna stvar: ne moze uvek da pokrene umenu sa diska, kaze invalid cd detected.
To je ubuntu ultimate edition, mislio sam da znate... Cd nisam proverio, ali bi trebalo da je uredu jer sam pre instalirao sa istog image-a a nero odradio proveru posle rezanja.
Bi trebalo ne znaci da jeste. Nero sto proveri to je macku o rep. Koja je to masina u pitanju? Koji Ultimate edition? Jel si probao neki drugi Linux Live? Nista nisi napisao i meni danas pasulj slabo radi,nedelja je. Linux user
Ubuntu ultimate edition 2.0 zasnovan na 8.10 ubuntu. Masina je intel dg33fb ploca integrusa g33 chipset, celeron 440 cpu i 1gb ddr2-800 rama(1 modul), to je komp na kojem mi je to glavni cilj, ali bi i kod sebe kasnije gde sam vec uspeo pre, ali preko wubi-ja, samo je napravio virtuelnu particiju. 2. masina je asus p5k-e wifi ap 2X 1gb 1066 rama, celeron e1400 i 8600gts gigabytova. Ta sa slike se pojavi na oba kompa i ne znam sta da radim dalje!!! Hvala.
To sto sam rekao hvala rekao sam za ono sto ste do sada napisali a problem jos uvek nije resen!!! Na linku sa prve poruke je slika ekrana kad se zapucam. I kako da proverim da li je image ispravan?
Probaj da nadjes od nekoga C Linuxa Live i da ga podignes. bilo je u casopisima skoro sam video,a ne znam koji distro. Probaj da ga narezes sa Magic ISO, Nero ne volim. Ako si iz BGD mogu ti ja dati neki Cd imam ih bar 50
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.