Imam OEM Win XP Home iz 2004 godine. Crkla mi je maticna ploca. Da li nekako moze da se aktivira winows sa novom maticnom plocom. Ili sam osudjen da kupujem novi windows? Ako moze kratko objasnjenje sta raditi u ovakvoj situaciji... Pozdrav...
Nazoves microsoft call center ... dash im instalation ID. i tamo ti odmah daju drugi installation ID koji upishesh gde treba vec ces videti :) i to je to . Broj telefona mozes videti na samom ` Activate windows ` prozoru .
Microsoft me je `osudio` da kupim istu ploču. Aktivacija je prošla bez problema. Ali probaj sa podrškom, čitao sam da su nekome i rešili pozitivno. Ja nemam takva iskustva, naprotiv. Naravno, imam i dosta pozitivnih!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.