Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Extreme Seven 2009 XGamer DX10 - SP3 - x86 - Final - May 2009 Genuine
STRANA 1 OD 1
ravenoss Extreme Seven 2009 XGamer DX10 - SP3 - x86 - Final - May 2009 Genuine 10.05.2009. 15:11 T17290

status: user
broj poruka: 486

Bas me zanima koliko je dobar ovakav win pogotovo jer ne bi prelazio na win7 zbog nekompatibilnosti a i xp je jos uvek majka...

A evo i linka:
http://www.downarchive.com/software/operating/21177-extreme-seven-2009-xgamer-dx10-sp3-x86-final-may.html

Pa ako neko moze ista reci o ovakvom win-u posto dx10 ipak nesto znaci u svetu igara,hvala :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY hehe... 10.05.2009. 15:53 #112991

broj poruka: 1509
Nisi ti dobro procitao, to nije sedmica nego samo ima SevenVGRC (Gamer Edition) temu, a i pise ti u naslovu SP3 sto znaci da nije Windows 7 nego XP...

Release Date ...... May 2009
Program Type ..... OS
Platform ......... ....Windows XP Professional
Language ......... Multi-Language
Image Type ....... ISO
ISO Size ........... 711MB
RAR Size ......... 642MB

SONY VAIO VGN-FW285J

Daum ... 10.05.2009. 16:15 #112996

broj poruka: 12796
Nisu mi jasni ljudi koji mogu da instaliraju to modifikovano smece. Kao da XP i W7 nisu dobri dovoljno. Zar stvarno mislis da to smece radi nesto brze? Pogotovo da ne zaboravim da 90% tih sistema ima skrivene worm-ove i trojance...

Ali EXTREME seven.... strasno...
Equinoxe Re: ... 10.05.2009. 16:17 #112998

broj poruka: 12057

Kako sme da nije brži kad je Extreme i XGamer, a taj DX10 mu daje krila....Samo neka lik instalira, na greškama se uči.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Nisu mi jasni ljudi koji mogu da instaliraju to modifikovano smece. Kao da XP i W7 nisu dobri dovoljno. Zar stvarno mislis da to smece radi nesto brze? Pogotovo da ne zaboravim da 90% tih sistema ima skrivene worm-ove i trojance..
::
:: Ali EXTREME seven.... strasno..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
Daum ... 10.05.2009. 16:22 #113000

Samo nemoj da se zalis posle ako ti ode particija u tri lepe ili nesto slicno...

ravenoss hahahaha 10.05.2009. 17:47 #113026

Pa gde sam ja rekao da je to win7? kazem da je jos uvek xp majka pa bi da probam ovo ako daje neko ubrzanje :S Uostalom u odnosu na xp klasicni ovo je samo pojacana verzija jbg ne verujem da ce tek tako neko da stavlja trojance u svakom win-u koji nije oficielni..zar nije to malo smesno?
BlueSkyNIS Xexe 10.05.2009. 18:09 #113032

broj poruka: 860
Sviđaju mi se slike koje nudi za pozadinu.

Windows-free with Fedora 10

aco re 10.05.2009. 18:30 #113035

broj poruka: 2788

Pa gde sam ja rekao da je to win7? kazem da je jos uvek xp majka pa bi da probam ovo ako daje neko ubrzanje :S Uostalom u odnosu na xp klasicni ovo je samo pojacana verzija jbg ne verujem da ce tek tako neko da stavlja trojance u svakom win-u koji nije oficielni..zar nije to malo smesno?

ti probaj pa ako se nesto pokvari videces da su ovde ljudi bili u pravu

ravenoss za pohvalu 10.05.2009. 19:35 #113042

Mogu vam reci da sam ga instalirao i sve radi bas fino..tema je sasvim drugaciju u odnosu na svaki win,znaci kao da je drugi win u pitanju :) A dx10 jos nisam ispitao ali ovako vizuelno je n1 + mi se cini da brze radi..znaci vredi probati pozzz
Daum Re: hahahaha 10.05.2009. 20:48 #113051

XP je majka za nerviranje i BSOD, nista vise. Dok ne probas w7 nemoj da njaske...

:: Pa gde sam ja rekao da je to win7? kazem da je jos uvek xp majka pa bi da probam ovo ako daje neko ubrzanje :S Uostalom u odnosu na xp klasicni ovo je samo pojacana verzija jbg ne verujem da ce tek tako neko da stavlja trojance u svakom win-u koji nije oficielni..zar nije to malo smesno?
ravenoss hahaha kenjatore 1 10.05.2009. 20:57 #113053

Svaki dan instaliram novi win i ti ces da mi kazes da probam win7 hahaha pa nema verzije koju nisam probao ,al mi ne odgovara zbog wirelessa,sranje je sto je nekompatibilan sa programima koji su pravljeni za xp,a meni to pre svega treba! AKo neko zna neki softwer koji se koristi za konekciju preko wireless neta al da ima opciju da se izgasi REFRESH? znaci trazio sam i trazio i nista nisam nasao sto se viste/win7 tice,kao da nema :S
Daum Re: hahaha kenjatore 1 10.05.2009. 22:48 #113082

Ajde molim te mi reci koji to programi na W7 ne rade, da cujem...

:: Svaki dan instaliram novi win i ti ces da mi kazes da probam win7 hahaha pa nema verzije koju nisam probao ,al mi ne odgovara zbog wirelessa,sranje je sto je nekompatibilan sa programima koji su pravljeni za xp,a meni to pre svega treba! AKo neko zna neki softwer koji se koristi za konekciju preko wireless neta al da ima opciju da se izgasi REFRESH? znaci trazio sam i trazio i nista nisam nasao sto se viste/win7 tice,kao da nema :
imarkovic ..Daum 10.05.2009. 23:07 #113088

broj poruka: 19008
w7 je jos uvek beta, dosta programa radi, ali ima dosta i onih koji ne rade, posto je win jos uvek u razvoju, cak i sw koji radi, bagovace..cak i kada se razvije, jos uvek nece moci bas svi programi da rade bez problem, seti se viste kada je stigla, isto tako ce biti i sa 7com, tako da, Djole, nema razloga za uzbudjavanje.. :)
BlueSkyNIS Re: Re: hahaha kenjatore 1 10.05.2009. 23:23 #113100

broj poruka: 860
LTSpice, verzija od pre 2-3 nedelje, baguje grafika pa razbija, signale mi crta po pola sata, a tekst listinga komponenti mi je sive boje na beloj pozadini tako da se jedva vidi. Build je 7100 RC sa MS sajta, a drajveri su oni koji dolaze uz update. Bez tog programa nikako ne mogu. Pod Wine ili pod XP radi odlično. Audio sistem-drajveri (ili šta već) na komšijinoj GA 780G ploči je stalno pucao, tako da od slušanja muzike ništa, isti build. Danas moj drug nikako nije mogao da uključi slušalice napred, sve opcije u vezi sa tim su zasivljene (build 7057 valjda). Što kaže imarkovic, to je BETA softver i još nije za široke narodne mase.

Windows-free with Fedora 10

:: Ajde molim te mi reci koji to programi na W7 ne rade, da cujem..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
ravenoss ma dalabu 10.05.2009. 23:59 #113106

Dzaba i svi da mu kazu nece shvatiti,to ti je ono,pre ce pojesti g*vno nego da ne bude po njegovom :) Inace win7 me razocarao u pogledu zvuka,ne kapiram sto mora biti losiji od viste a na visti kida zvuk kako radi,imamo sam isti problem sa slusalicama,nisu htele da rade na prednjem prikljucku uzas!! driveri za chipset nepostoje da se skinu na asusovom sajtu itd itd...sve u svemu mora da se jos dosta saceka pa da se vozi 7-ica kako valja,a valjace cim se resi problem kompatibilnosti i cim se pojavi podrska za njega..
tortojed Hej pilence! 11.05.2009. 05:06 #113132

broj poruka: 10999

Na tom forumu su se javili ljudi koji su utvrdili da se sve igre koje su predvidjene za rad pod DX9-kom voze sporije. Ali, ti ipak probaj, pa napisi svoje utiske.
Panta019 Kako ljudi nece da shvate... 11.05.2009. 07:24 #113136

broj poruka: 1583
1. da na XP directx10 ne moze da radi cak i da nabijes xp-u mlazni motor u guzicu.

2. da su ti gamer ili black ili nesto trece operativni sistemi, najveca glupost koju je covek smislio posle atomske bombe. Nestabilni su u p13dy m@ter1ny.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs