Problem je u ps2 prikljucku za tastaturu,naime na samoj ploci ne radi,pa sam tastaturu preko USB Swither-a prikljucio na USB port,ali sam XP nece da je prepozna nego mi izbacuje poruku:
USB devices attached to this computer has multifunkcioned and windows does not recognize it.
Napominjem da su usb portovi na ploci i prednji potpuno ispravni,prepoznaju Flas,probao sam sa dve tastature koje su ispravne ali je rezultat isti.
Ja bih najradije reinstalirao Xp,ali je to naravno nemoguce bez tastature
Da li je neko od Vas imao ovakav problem i kako da ga resim ?
Tebi je ocigledno problem u kabelu tastature,a ne u PS2 portu,jer ako je ne prepoznaje USB,ne moze ni PS2,neki pin je pokidan. Uzmi od drugara tastaturu,pa probaj da je prikljucis na PS2,or BSU rtpo
:: :: Pozdra :: :: Konfiguraija je :: :: AMD AThlon 170 :: MSi KT4 :: 256 DDRAM.. :: :: Problem je u ps2 prikljucku za tastaturu,naime na samoj ploci ne radi,pa sam tastaturu preko USB Swither-a prikljucio na USB port,ali sam XP nece da je prepozna nego mi izbacuje poruku :: :: USB devices attached to this computer has multifunkcioned and windows does not recognize it :: :: Napominjem da su usb portovi na ploci i prednji potpuno ispravni,prepoznaju Flas,probao sam sa dve tastature koje su ispravne ali je rezultat isti :: :: Ja bih najradije reinstalirao Xp,ali je to naravno nemoguce bez tastatur :: :: Da li je neko od Vas imao ovakav problem i kako da ga resim :: :: Hvala svima unapred na odgovorima ::
covek je probao 2 razlicite, ne verujem da obe imaju prekid...sta je sa misem? Ako si u BIOS podesio USB keyboard enable trebalo bi da radi u nekom od porova, ako je KB skroz ispravna.
Da nije mozda konflikt hw-a po sredi? Nadji negde Linux Live, podesi u BIOS-u USB keyboard enabled i ako radi tastatura najnormalnije posle boot-a, ne gine ti menjanje XP-a... Burazer ima isti sastav, besprekorno rade i USB pacov i USB tastatura...
Malo zapazanje - kod svakodnevnog koriscenja fleshki na XP-u, primetio sam da mi USB posle izvesnog vremena odbija bilo koji drugi hardver, webcam, mp4 plejer, sve je odbijao da prepozna, prijavljivao da su neispravni, blokirao sistem i sta ti sve ne... Nebitno da li sam kacio direkto na plocu ili preko hub-a. To mi se desavalo i na prethodnom kompu ali sam tada sve pripisivao kontroleru, medjutim...
A nije nemoguce da to rade samo odredjene varijacije XP-a...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.