Evo vec je 5-ti a ja jos uvek ne uspevam da nadjem link za 7 RC
STRANA 1 OD 1
MaliAbner
Evo vec je 5-ti a ja jos uvek ne uspevam da nadjem link za 7 RC
05.05.2009. 08:58
T17187
status: user broj poruka: 7769
Znaci torenti, rapid i ostalo me ne interesuje samo direktno sa MS sajta. Nesto slicno onome sto sam ja postovao ovde na forumu za Betu, samo sto ja sad ne uspevam da nadjem za RC.
Uverio sam se da zvabe nisu vise sto su bile, ali sad vidim da ni grignosi nisu sto su bili... A i ti indusi sto pisu kodove ne bi morali da spavaju...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: nema ga josh ni na msdn, tako da nemoj se puno uzbudjivash :: :: ::
Evo vec je jesen a tebe jos nema, sigurno si negde novi ljubav srela, a ja sivu jesen zamenih za leto, pa proklinjem more I to tuzno Leto Nasiljem protiv argumenata...
:: izgleda da si i ti pricao u zadnjoj klupi pa nisi pratio fabulu radnje... :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Evo ti pogledaj ovu temu ja mislim da je ovaj build RC :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17003&forid=23&katid= :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Nisi razmisljao da ce link pustiti npr. u 3 popodne po njihovom vremenu, ne po nasem... Mislim ovo je samo primer, nece ga sigurno pustati u 1 ujutru po tvom vremenu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.