:: :: :: :: to je kompletan Dusan Radovic: taj je jeo sta je hteo, Window$ ceo, i hardvera jedan deo... :: :: Nego, eno nove verzije Fraps-a. Probaj je.
:: Mislis radi ki zmajko Postovao ti je miljenik bas juce,ipak je pregazio svoju rec.Doca ce nam se razocarati a tolike je nade polagao u njega :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Kaze se radi ki zmaj :), ovaj Jdownloader je pun Java-e i nekih skripti tako da moze da izazove kursus :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: Gde? Daj link teme :: :: Pozdrav :: :: :: :: Mislis radi ki zmajko Postovao ti je miljenik bas juce,ipak je pregazio svoju rec.Doca ce nam se razocarati a tolike je nade polagao u njega :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kaze se radi ki zmaj :), ovaj Jdownloader je pun Java-e i nekih skripti tako da moze da izazove kursus :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pogledaj ponovo na taj link koji si mi dao, da nisi mozda negde pogresio.
Pozdrav!
:: Eve ga :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=11118&forid=22&katid= :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Gde? Daj link teme :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Mislis radi ki zmajko Postovao ti je miljenik bas juce,ipak je pregazio svoju rec.Doca ce nam se razocarati a tolike je nade polagao u njega :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kaze se radi ki zmaj :), ovaj Jdownloader je pun Java-e i nekih skripti tako da moze da izazove kursus :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Al sam prso.!Ahahahahahahaha..To jebi ga kad ovaj forum nije pregledan.Ne znas kad je nova a kad stara tema!Izvinjavam se,mlogo se izvinjavam.Ispali me berza ko jedan
I Want to believe - The truth is out there
:: Mi smo u 2009. ne u 2008. godini :: :: Pozdrav :: :: ::
:: Al sam prso.!Ahahahahahahaha..To jebi ga kad ovaj forum nije pregledan.Ne znas kad je nova a kad stara tema!Izvinjavam se,mlogo se izvinjavam.Ispali me berza ko jedan :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Mi smo u 2009. ne u 2008. godini :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.