Pomenuti lap je veceras kupljen, i kao sto je red odmah sam krenula da stavljam xp sp2 a pre toga da iskljucim ahci u bios-u... Medjutim ovaj model nema tu opciju, sve sam prevrnula... Vistu nemam, ne bih da je stavljam ako ne moram. Sta sada?
Imas BIOS sa AHCI OFF ili pak imas XP drivere na prvom linku koji sam dao pa uradi slipstream sa nLite pa ti ne treba flash (za HDD)...jer ce inkorporirati drajvere na CD instalaciju....dovoljno od mene!
Ne treba flash, imas upute na netu za slipstream, potrebno je samo uneti F6 drivere u program, kopiranjem instalcije XPa na HDD, potom program napravio ISO i narezes, onda ti nece dati plavi eran vec ce videti HDD. Na kraju samo instaliras ostale drajvere mada to mozes odmah ubaciti slicno kao i AHCI drajvere...imas na netu objasnjenje kako se to radi sa nLite
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.