Definitivno sam odustao od VISTE, a ovaj cu i da kupim kada izadje finalni. Stvarno je sistem bez negatvnih komentara. Build 7100 je zvanicni RC, barem sa tako procitao. Nisam jos probao x86 verzije, kakve su one?
Zadnji Win 7 64bit koji sam probao je bio build 7000 i nije mi se svidjao jer je bio malo kilav (ko vista). Zadnji Win 7 x86 koji koristim je build 7057. Po meni se ekstra pokazao.
Sada se pripremam za build 7100, odnosno x86 build 7100 sam nabavio a x64 build 7100 nabavljam sada. Jos sam neodlucan da li da nabacim x86 ili x64 verziju.
Mene konkretno zanima koji si zadnj Win 7 x64 build koristio i kakvi su tvoji utisci ?
Poslednji koji sam koristio je x64 7077 odlican je. Sada sam instalirai x64 build 7100 ili ti konacni RC i jos mi se vise svidja imam utisak da bolje rad. x86 nisam probao nijednu verziju. Ali bih instaliraao samo da bih zamenio xp x86 jer imam neke programe koji mi ne rade na x64 verzijama os-a stari su pa zato 16-bitni i samo rade na 32bit sistemimam. Ali necu jos stavljati x86 dok ne izadje full verzija. Inace meni na win7 7100 sve od hardvera radi stampac tv kartivca zvucna kartica i to besprekorno. N 7077 NISAM MOGAO TV KARTICU DA NAMESTIM i stampac mi nije radio kako treba. Sa 7100 uz vistne drivere posto za win 7 nema jos i stampac i tv mi radi strava nemam primedbi. I igrice koje niise+u htele na 7077 sada rade na 7100. eto os u utisci ukratko. kako je tebi radila x86 verzija posto bi njome zamenio xp x86?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.