Microsoft je pre par meseci delio ključeve preko svog sajta, korisnicima koji su hteli da probaju win7 koji je takođe mogao da se skine sa njihovog sajta. Šta više moglo se dobiti nekoliko ključeva i ne vidim razloga za brisanje moje teme.
Re: Obaveštenje za admine a propo obrisane teme(moje)
25.04.2009. 00:51
status: user broj poruka: 324
Koje teme daj link?
:: update :: :: Microsoft je pre par meseci delio ključeve preko svog sajta, korisnicima koji su hteli da probaju win7 koji je takođe mogao da se skine sa njihovog sajta. Šta više moglo se dobiti nekoliko ključeva i ne vidim razloga za brisanje moje teme. :: :: :: Nasiljem protiv argumenata...
Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 ključa i razdelio ih. I sad kada tražim jedan legalno dobijen tema bude obrisana.
:: Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 ključa i razdelio ih. I sad kada tražim jedan legalno dobijen tema bude obrisana :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: googla :: :: :: :: :: ::
Sad ti pogledaj mail:D Nasiljem protiv argumenata...
:: Aj` pogledaj mail,onaj sintetik.... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 ključa i razdelio ih. I sad kada tražim jedan legalno dobijen tema bude obrisana :: :: :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: :: :: googla :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 ključa i razdelio ih. I sad kada tražim jedan legalno dobijen tema bude obrisana :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: googla :: :: :: :: :: ::
Pa da hahaha...ne razmišljam. Trebao sam kažem da tražim `lekić` to je kul i prolazi ovde hahaha. Nasiljem protiv argumenata...
:: Sad ce ponovo da je obrisu pfhahahaha.. :: :: Baby B :: :: :: Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 ključa i razdelio ih. I sad kada tražim jedan legalno dobijen tema bude obrisana :: :: :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: :: :: googla :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ma uopšte se ne radi o guglu, već o tome da sam ja išao na Micov. sajt i legalno pokupio 4 PIIIIP i razdelio ih. I sad kada PIIIIP jedan legalno dobijen tema bude obrisana :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: googla :: :: :: :: :: ::
PS.
A sto si dav`o, kad sad trazis... Mislim... Bezobrazluk, al ajde...
:: Ma da bre... Samo krijejtiv. Od krijejtivovih proizvoda najbolje koristim iFon i PaverBuk. Zakon su :: :: Baby B :: :: :: :: :: :: BTW jel da da je apple pravi teško kakenje od proizvoda:P
Epl stil ugraduje Krijejtiv cipove u AjPodove, a ovaj WM8985 cip je od firme Volfson, i on je `samo` cip za audiJo kodek, dakle i najvaznija stvar za dobar saund... A njega ugraduju i Epl i Krijejtiv i masa drugih proizvodjaca plejera. E sad, taj 8985 cip je vrh ponude kodeka za plejere i njega ugraduju samo najbolji, dakle Epl i mozda Krijejtiv u Zen + Zen uredjaje, dok postoje i neki jeftiniji Volfsonovi cipovi, koje ugraduju jeftiniji proizvodjaci: Krijejtiv, Vita, VataSama i ostali...
Moj ZEN vs tvoj Iphone pa da vidimo čije `veći`.) Nasiljem protiv argumenata...
:: Epl stil ugraduje Krijejtiv cipove u AjPodove, a ovaj WM8985 cip je od firme Volfson, i on je `samo` cip za audiJo kodek, dakle i najvaznija stvar za dobar saund... A njega ugraduju i Epl i Krijejtiv i masa drugih proizvodjaca plejera. E sad, taj 8985 cip je vrh ponude kodeka za plejere i njega ugraduju samo najbolji, dakle Epl i mozda Krijejtiv u Zen + Zen uredjaje, dok postoje i neki jeftiniji Volfsonovi cipovi, koje ugraduju jeftiniji proizvodjaci: Krijejtiv, Vita, VataSama i ostali.. :: :: :: Baby B ::
Moze, al uz pivo. Treba nam sudija... ko dobro cirka sa foruma, a da se ne ubije pre nas... konkurs otvoren...
Ko ima losiji plejer placa racun.
PS. Imas hendikep poene za Zen, jer su ti slusalice `odsvirale` :))))))))))))))
Baby BM
:: najgori si od sve dece!!!!! :: :: Moje difolt sluške su sabijale svake iPod(difolt) na keca to potpisujem!! :: :: Moje trenutne sluške na oba plejera. Može?? :: :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.