Just follow these simple steps: 1. Run the file Genuine Maker.exe 2. Choose your version of Windows. 3. Click on the respective buttons to make your XP or MS Office genuine or to Activate Windows Vista.
Uh covece, opet tema o ovome, a niko forum ne cita... Vista Loader 3.0.0.1 Emulira OEM BIOS Skinite njega i zavrsili ste posao sa aktivacijom.
Sto se tice ovog aktivatora, koji je denis postavio to je ona NGC Activator! 2.6 verzija. Ne znam sto su ga preimenovali u Microsoft Genuine Maker 2009. Verovatno da bi navukli ljude i ugurali nekog trojanca. Eset SS 4 ga vidi takodje kao trojanca i zbrise ga sa lica hdd-a. Nije nemoguce da od trojanca nema nista, ali ga av vidi kao jednog. Ja sam probao i njega, aktivacija radi najnormalnije. Pa cak sadrzi i ovaj Vista Loader, ali lakse je da skinete samo njega jer stvarno zavrsi efikasno posao. ___________________________________________________________________ https://www.di.fm
Link gore je ka NNS Activator-u 2.5, ovaj koji sam ja preporucio NGC 2.6 je bolji i sadrzi 3 razlicite aktivacije. Uz ovaj NNS Activator emulacija bios-a pre bootovanja sistema prikaze: Booting GRLDR.... Reseting boot drive... itd itd. Sto ce nekoga, mozda, iritirati, dok sa NGC-om ili vista loaderom toga nema, fakticki, boot sistema je malo brzi. Da se razumemo, NGC kao i NNS sadrze iste aktivatore, s tim sto NGC ima plus jos dva. Evo link:
Skinuo sam ja brdo tih `aktivatora` skeniro sa nod32 i kis i odabrao one koji su `cisti`.
Vista u trail varijanti mi je radila ok, posle aktivatora jednostavno posle duzeg rada ili pirilikom hladnog starta pocela da izbacuje BSOD, i tako googlajuci po netu nadjem da emulacija biosa neodgovara svim biosima pa mora da se odradi rucno uz pomoc programa(zaboravio sam kog) sa bios fajlom za moju maticnu plocu.
Tako da posle 30 dana izgubljenih i 5g manje zivaca resavajuci BSOD(Plavi ekran smrti), kad sam video da jos moram i bios da emuliram sam smorio sam se i odustao od viste na neko vreme ipak je XP malo brzi.
Vista Loader provereno radi kako treba. A program na koji ti mislis je Paradox, ali stvarno ne znam ko zeli da se zeza sa tim, mada nije lose znati i to. Ima sve lepo objasnjeno u koracima. ___________________________________________________________________ Omen
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.