Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows Vista x64 SP1 i LEKIC
STRANA 1 OD 1
vuk125 Windows Vista x64 SP1 i LEKIC 23.04.2009. 21:21 T16973

status: user
broj poruka: 2929
Instalirao Vistu x64 pa SP1 za nju e sada mi treba LEKIC neki efikasan-proveren da odradi posao, pa ako neko ima ili zna gde da nadjem...
Hvala u napred
Mada se za LEKIC nikada ne kaze hvala:))))
pozz VUK
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche probaj ovo 23.04.2009. 21:35 #109763

broj poruka: 426
nije isprobano, upravo pronasao, ako hoces probaj

http://www.misterupload.net/en/file/12287/All-Windows-Vista-Activation-2008-rar-html.html

Erestun re 23.04.2009. 21:46 #109765

broj poruka: 1797
Pretpostavljam da ce i ova tema biti izbrisana kao i moja, od pre neki dan.
U svakom slucaju, Vista Loader 3.0.0.1 ili NGC Activator (sadrzi u sebi 3 vrste Vista aktivacije, od te tri i gore pomenuti VLoader, aktivaciju za XP i Office 2007
Mozes naci na warez-bb ili katz.cd
O admine, admine, hoces li delovati?

vuk125 Windows Vista x64 SP1 i LEKIC 23.04.2009. 21:58 #109768

Ja samo trazim LEKIC sta ima u tome lose?
Drugim recima zabole me.
Ja se kladim da administrator i administracija imaju samo legalan softver, sve su posteno platili kada bi se gadajali tanvajima koji ne rade.

Erestun re 23.04.2009. 22:04 #109770

Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft :)
Ja sam isto pitao da mi neko preporuci siguran aktivator, naravno tema je izbrisana, ne znam ni zasto, nije bilo nikakvih linkova, samo pitanje, al sta ces...plus, dok je tema bila aktivna neki su se pravili pametni pa lupali gluposti...i naravno od pomoci nista, te sam morao sam delovat` po world wide web-u.
Paradox je najbolji aktivator, ali u njemu su koraci manuelni.
Dok Vista Loader jedan klik, biras logo ako hoces nekog OEM-a, restart i voila!
I imas taj `sveobuhvaceni` NGC.
pa ti biraj. Vozdra!

tata02 Imam pravi! 23.04.2009. 22:09 #109772

broj poruka: 845
Kao sto rekoh imam `lekic` sa kojim sam uradio update Viste x64 sp1 od nekih 500Mb bez problema! Mogu ti poslati mail-om posto pojma nemam odakle je skinut.

vuk125 RE:Imam pravi! 23.04.2009. 22:30 #109776

Salji i Hvala ti.
RE: Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft :)
Vidi ako je pola sveta spremno da se naguzi i slihta dodticnim satanistima pomenute kompanije
ja nisam, tako da ne prricam nista ileglano nego javno ovo je javni forum zar ne?
Da novac od prodaje softvera ide u ruke programera koji su ulozili znanje i rad radio bih placao za isti, ali posto nije to slucaj vec ide u ruke belosvetskim hokstaplerima koji ne znaju sta ce sa lovom pa sklapaju homoseksualne brakove i usvajaju televizore i pacove kao decu, od mene nece dobiti ni cent-a.
Izmedju ostalog ta BIILI KAPIJAS je maznuo ideju MS-DOS-a od svog profesora i to na kraju dobro naplatio. Kada vidim njegove direktore na YOU-TUBE-u kako razvaljeni od Kokaina i Viagre igraju neki voodo ples koji lici na onaj sto izvodi nasa estardna umetnica Vendi kao da je posmrkala pola Kolumbije, povraca mi se.
KO zeli da se slihta doticnim bitangama neka brise ovakve i slicne postove neka izvoli
Cenite znanje, borite se za istinu, ucite, budite casni, pomozimo jedni drugima.
Neka BOG cuva bele Hakere.
pozz Vuk
MilivojeS ... 23.04.2009. 23:05 #109780

broj poruka: 439
Е, Вуче, Вуче, нашао си пред ким ћеш да помињеш сатанисте.
Пред Ерестуном који је један од њих.
Види како сад ћути, кад си га стрефио у жицу.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

BlueSkyNIS Re: RE:Imam pravi! 23.04.2009. 23:23 #109787

broj poruka: 860
Ahahahahahahahahahahahahaha!!!!

Priceless!

Windows-free with Fedora 10

:: Salji i Hvala ti
:: RE: Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft :
:: Vidi ako je pola sveta spremno da se naguzi i slihta dodticnim satanistima pomenute kompanij
:: ja nisam, tako da ne prricam nista ileglano nego javno ovo je javni forum zar ne
:: Da novac od prodaje softvera ide u ruke programera koji su ulozili znanje i rad radio bih placao za isti, ali posto nije to slucaj vec ide u ruke belosvetskim hokstaplerima koji ne znaju sta ce sa lovom pa sklapaju homoseksualne brakove i usvajaju televizore i pacove kao decu, od mene nece dobiti ni cent-a
:: Izmedju ostalog ta BIILI KAPIJAS je maznuo ideju MS-DOS-a od svog profesora i to na kraju dobro naplatio. Kada vidim njegove direktore na YOU-TUBE-u kako razvaljeni od Kokaina i Viagre igraju neki voodo ples koji lici na onaj sto izvodi nasa estardna umetnica Vendi kao da je posmrkala pola Kolumbije, povraca mi se
:: KO zeli da se slihta doticnim bitangama neka brise ovakve i slicne postove neka izvol
:: Cenite znanje, borite se za istinu, ucite, budite casni, pomozimo jedni drugima
:: Neka BOG cuva bele Hakere
:: pozz Vu
::
Erestun re 23.04.2009. 23:29 #109788

Eh, Milivoje, ja da sam hteo da se raspravljam sa osobom koja sama sebi uskace u usta onda bih pisao nesto. Al` nemam stvarno zelju, ovako, pametniji popushta.

Kao prvo, meni su admini izbrisali temu koja je bila slicna ovoj, pa sam i ja ocekivao da ce ova biti, a ne da sam ja pristalica MS-a. Mozda admini ne zele da udju u bilo kakav konflikt sa istima. Nema veze, nije me Vuk skontao.

A drugo, Vuk je upravo uporedio amerikance , sa Vendi koja, verovatno, veruje da je srpkinja i veruje u tog istog boga u kojeg se kunete. Ne bih da vredjam i zapocinjem bilo kakvu svadju, ovo nije ni mesto ni vreme. Lepo mozemo da se dogovorimo i popijemo svi zajedno po koje pivce...
Dosta mi je primitivizma u ovoj zemlji, a promeniti je ne mogu jer je puna mnogo gorih ljudi od tih amerikanaca koje ni ja ne volim.

Zaboravljate samo jednu stvar, da je Amerika rasno i nacionalno izmesana, mnogo veca zemlja od Srbije tako da je sasvim logicno da ce biti razlicitiih ljudi i svakojakih stavova.
S tim sto u Americi na njih milion bude 10 000 debila, a kod nas je na 100 ljudi 50 idiota.

edit: Moje religijsko opredeljenje ne utice i nema veze sa orkuzenjem u kojem se nalazim. Moji stavovi su za mene pravedni, nista mi vise nije ni bitno. A i Vi gospodine Milivoje S nemate pravo da mene uporedjujete i stavljate u kos sa nekim jer me ne poznajete.
ende

MilivojeS РЕ: ЕРЕСТУНУ 24.04.2009. 00:13 #109795

А која је то особа која сама себи ускаче у уста. И како?
Неодређени сте у тој квалификацији.

Друго, ни ја немам намеру да се свађам или шта слично, само сам хтео да Вас подсетим на испад који сте направили пре неки дан, тачније на Васкрс. У низу одговора на тему коју је поставио Гиле23 једини сте написали овакву поруку:

...and on the third day he rose from the dead...
...Sweet Zombie Jesus...

и испод линије потписа:
Fuck the Christ

Питам Вас, да ли је то пријатељски, другарски, да на честитање празника одговорите овако?
Мислим да није. Имао бих штошта да кажем, али овде ћу да се зауставим.

Erestun re: 24.04.2009. 00:20 #109796

To je vise bilo radi sale izgleda da ste Vi jedini koji ste to ozbiljno shvatili.

A da pitam ja Vas, da li je humano i pravedno izvrsiti egzekuciju na preko 2 miliona ljudi u ime tog Vaseg zatrovanog jevreja u cije ime i slavite tu zabludu o `vaskrsenju` ? Mislim da nije. Imao bih da pisem previse o ovome, ali ovde cu da se zaustavim.

vuk125 MA STA STA JE SA VAMA? 24.04.2009. 00:23 #109798

Sta je vama ljudi gde odoste meni samo treba aktivacija za vistu x64.

Srbin, Eskim, Liliputanac ili nesto sto se zove Vendi je nadrogirani debil i nista vise neko ko nije vredan razmatranja. Vendi da poredim sa Amerikancima? Jesu oni nas bombardovali ali bas da ih toliko vredjam mislim to je zlocin.

PS:Satana uvek na kraju izduva i tu nema drugog ishoda, veciti gubitnik cisto da se ne brinete, ko razume shvatice sta sam hteo da kazem.

vuk125 Vi ljudi ste izubili kompase ? 24.04.2009. 00:25 #109799

Jel cujete vi sebe ?????

vuk125 Zemlja cuda lepo sam ja rekao! 24.04.2009. 00:27 #109800

Ludilo sine, totalno ludilo!!!!!!!!!!!!!!

Erestun Re: Vi ljudi ste izubili kompase ? 24.04.2009. 00:27 #109801

Vuce, ti si prvi koji je izvalio toliko prirodnog djubriva iz sebe. Nakon tebe, Milivoje je nastavio. Sada smo do guse zatrpani.

:: Jel cujete vi sebe ????
vuk125 Ma ja malo iz zajebancuije kad ono treci svetski rat:) 24.04.2009. 00:38 #109804

Hocu bre da aktiviram x64 Vistu i to j sve!
Dajte crack aako neko ima nesto provereno.
BTW jel neko probao SP2 za x64 vistu RC, sada upravo skidam ima oko 500Mb?

Erestun re: 24.04.2009. 00:42 #109806

Obicno tako i bude. `samo sam se zezao`

Nego, jel si ti corav covece????
5. POST OD GORE NAPISAO SAM TI DVA >>>>PROVERENA AKTIVATORA KOJA SAM PROBAO I OBA JEBENO RADE!!!!
uh...ostao sam bez reci...odoh se opustiti.
vuk125 Vid stvarno leb ti j.... 24.04.2009. 00:48 #109807

OD nebitnh stvari ne mogah da uocim bitne, da ne poverujes.

MilivojeS Убићете ме смехом! 24.04.2009. 00:56 #109810

Овај бели хакер је тотални зафркант. Десет једнолинијских порука у којима пита како да активира Висту, а горе пунокрвни одговори. А онда Ерестун на ивици живаца указује на одговоре а овај се ишчуђава?
Шта све нећу да доживим на овим форумима...
Само сам узгред ван теме скренуо пажњу, јер ће тема да буде обрисана, па рекох да кажем, потребно је.

Само бих молио да ми одговорите у чије име је извршена егзекуција два милиона људи и ко је то извршио?
Док чекам одговор надам се да ће још једаред Вук да се јави и пита како да активира Висту!
И да нас упозори на свађалачко понашање којег нема.

Erestun Re: Убићете ме смехом! 24.04.2009. 01:10 #109817

Mili Vojo, ne mogu ti sad pricati o istoriji jedne zle i materijalne religije kao sto je hriscanstvo.
Uzmi Wikipedia-u i pichi celu noc po njoj. Verujem da ima materijala za svakog ko zeli da shvati i nauci nesto novo.

A Vuk ako jos jednom pita za aktivaciju viste naci cu ga, `ebes mi mater :-)

:: Овај бели хакер је тотални зафркант. Десет једнолинијских порука у којима пита како да активира Висту, а горе пунокрвни одговори. А онда Ерестун на ивици живаца указује на одговоре а овај се ишчуђава?
:: Шта све нећу да доживим на овим форумима..
:: Само сам узгред ван теме скренуо пажњу, јер ће тема да буде обрисана, па рекох да кажем, потребно је
:: Само бих молио да ми одговорите у чије име је извршена егзекуција два милиона људи и ко је то извршио?
:: Док чекам одговор надам се да ће још једаред Вук да се јави и пита како да активира Висту!
:: И да нас упозори на свађалачко понашање којег нема
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs