Instalirao Vistu x64 pa SP1 za nju e sada mi treba LEKIC neki efikasan-proveren da odradi posao, pa ako neko ima ili zna gde da nadjem... Hvala u napred Mada se za LEKIC nikada ne kaze hvala:)))) pozz VUK
Pretpostavljam da ce i ova tema biti izbrisana kao i moja, od pre neki dan. U svakom slucaju, Vista Loader 3.0.0.1 ili NGC Activator (sadrzi u sebi 3 vrste Vista aktivacije, od te tri i gore pomenuti VLoader, aktivaciju za XP i Office 2007 Mozes naci na warez-bb ili katz.cd O admine, admine, hoces li delovati? ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Ja samo trazim LEKIC sta ima u tome lose? Drugim recima zabole me. Ja se kladim da administrator i administracija imaju samo legalan softver, sve su posteno platili kada bi se gadajali tanvajima koji ne rade.
Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft :) Ja sam isto pitao da mi neko preporuci siguran aktivator, naravno tema je izbrisana, ne znam ni zasto, nije bilo nikakvih linkova, samo pitanje, al sta ces...plus, dok je tema bila aktivna neki su se pravili pametni pa lupali gluposti...i naravno od pomoci nista, te sam morao sam delovat` po world wide web-u. Paradox je najbolji aktivator, ali u njemu su koraci manuelni. Dok Vista Loader jedan klik, biras logo ako hoces nekog OEM-a, restart i voila! I imas taj `sveobuhvaceni` NGC. pa ti biraj. Vozdra! ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Kao sto rekoh imam `lekic` sa kojim sam uradio update Viste x64 sp1 od nekih 500Mb bez problema! Mogu ti poslati mail-om posto pojma nemam odakle je skinut.
Salji i Hvala ti. RE: Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft :) Vidi ako je pola sveta spremno da se naguzi i slihta dodticnim satanistima pomenute kompanije ja nisam, tako da ne prricam nista ileglano nego javno ovo je javni forum zar ne? Da novac od prodaje softvera ide u ruke programera koji su ulozili znanje i rad radio bih placao za isti, ali posto nije to slucaj vec ide u ruke belosvetskim hokstaplerima koji ne znaju sta ce sa lovom pa sklapaju homoseksualne brakove i usvajaju televizore i pacove kao decu, od mene nece dobiti ni cent-a. Izmedju ostalog ta BIILI KAPIJAS je maznuo ideju MS-DOS-a od svog profesora i to na kraju dobro naplatio. Kada vidim njegove direktore na YOU-TUBE-u kako razvaljeni od Kokaina i Viagre igraju neki voodo ples koji lici na onaj sto izvodi nasa estardna umetnica Vendi kao da je posmrkala pola Kolumbije, povraca mi se. KO zeli da se slihta doticnim bitangama neka brise ovakve i slicne postove neka izvoli Cenite znanje, borite se za istinu, ucite, budite casni, pomozimo jedni drugima. Neka BOG cuva bele Hakere. pozz Vuk
Е, Вуче, Вуче, нашао си пред ким ћеш да помињеш сатанисте. Пред Ерестуном који је један од њих. Види како сад ћути, кад си га стрефио у жицу. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: Salji i Hvala ti :: RE: Pa vidi ovako, pricas o `onome o kome se ne sme pricati ilegalno` ili ti MSoft : :: Vidi ako je pola sveta spremno da se naguzi i slihta dodticnim satanistima pomenute kompanij :: ja nisam, tako da ne prricam nista ileglano nego javno ovo je javni forum zar ne :: Da novac od prodaje softvera ide u ruke programera koji su ulozili znanje i rad radio bih placao za isti, ali posto nije to slucaj vec ide u ruke belosvetskim hokstaplerima koji ne znaju sta ce sa lovom pa sklapaju homoseksualne brakove i usvajaju televizore i pacove kao decu, od mene nece dobiti ni cent-a :: Izmedju ostalog ta BIILI KAPIJAS je maznuo ideju MS-DOS-a od svog profesora i to na kraju dobro naplatio. Kada vidim njegove direktore na YOU-TUBE-u kako razvaljeni od Kokaina i Viagre igraju neki voodo ples koji lici na onaj sto izvodi nasa estardna umetnica Vendi kao da je posmrkala pola Kolumbije, povraca mi se :: KO zeli da se slihta doticnim bitangama neka brise ovakve i slicne postove neka izvol :: Cenite znanje, borite se za istinu, ucite, budite casni, pomozimo jedni drugima :: Neka BOG cuva bele Hakere :: pozz Vu ::
Eh, Milivoje, ja da sam hteo da se raspravljam sa osobom koja sama sebi uskace u usta onda bih pisao nesto. Al` nemam stvarno zelju, ovako, pametniji popushta.
Kao prvo, meni su admini izbrisali temu koja je bila slicna ovoj, pa sam i ja ocekivao da ce ova biti, a ne da sam ja pristalica MS-a. Mozda admini ne zele da udju u bilo kakav konflikt sa istima. Nema veze, nije me Vuk skontao.
A drugo, Vuk je upravo uporedio amerikance , sa Vendi koja, verovatno, veruje da je srpkinja i veruje u tog istog boga u kojeg se kunete. Ne bih da vredjam i zapocinjem bilo kakvu svadju, ovo nije ni mesto ni vreme. Lepo mozemo da se dogovorimo i popijemo svi zajedno po koje pivce... Dosta mi je primitivizma u ovoj zemlji, a promeniti je ne mogu jer je puna mnogo gorih ljudi od tih amerikanaca koje ni ja ne volim.
Zaboravljate samo jednu stvar, da je Amerika rasno i nacionalno izmesana, mnogo veca zemlja od Srbije tako da je sasvim logicno da ce biti razlicitiih ljudi i svakojakih stavova. S tim sto u Americi na njih milion bude 10 000 debila, a kod nas je na 100 ljudi 50 idiota.
edit: Moje religijsko opredeljenje ne utice i nema veze sa orkuzenjem u kojem se nalazim. Moji stavovi su za mene pravedni, nista mi vise nije ni bitno. A i Vi gospodine Milivoje S nemate pravo da mene uporedjujete i stavljate u kos sa nekim jer me ne poznajete. ende ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
А која је то особа која сама себи ускаче у уста. И како? Неодређени сте у тој квалификацији.
Друго, ни ја немам намеру да се свађам или шта слично, само сам хтео да Вас подсетим на испад који сте направили пре неки дан, тачније на Васкрс. У низу одговора на тему коју је поставио Гиле23 једини сте написали овакву поруку:
...and on the third day he rose from the dead... ...Sweet Zombie Jesus...
и испод линије потписа: Fuck the Christ
Питам Вас, да ли је то пријатељски, другарски, да на честитање празника одговорите овако? Мислим да није. Имао бих штошта да кажем, али овде ћу да се зауставим.
To je vise bilo radi sale izgleda da ste Vi jedini koji ste to ozbiljno shvatili.
A da pitam ja Vas, da li je humano i pravedno izvrsiti egzekuciju na preko 2 miliona ljudi u ime tog Vaseg zatrovanog jevreja u cije ime i slavite tu zabludu o `vaskrsenju` ? Mislim da nije. Imao bih da pisem previse o ovome, ali ovde cu da se zaustavim. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Sta je vama ljudi gde odoste meni samo treba aktivacija za vistu x64.
Srbin, Eskim, Liliputanac ili nesto sto se zove Vendi je nadrogirani debil i nista vise neko ko nije vredan razmatranja. Vendi da poredim sa Amerikancima? Jesu oni nas bombardovali ali bas da ih toliko vredjam mislim to je zlocin.
PS:Satana uvek na kraju izduva i tu nema drugog ishoda, veciti gubitnik cisto da se ne brinete, ko razume shvatice sta sam hteo da kazem.
Ma ja malo iz zajebancuije kad ono treci svetski rat:)
24.04.2009. 00:38
status: user broj poruka: 2929
Hocu bre da aktiviram x64 Vistu i to j sve! Dajte crack aako neko ima nesto provereno. BTW jel neko probao SP2 za x64 vistu RC, sada upravo skidam ima oko 500Mb?
Nego, jel si ti corav covece???? 5. POST OD GORE NAPISAO SAM TI DVA >>>>PROVERENA AKTIVATORA KOJA SAM PROBAO I OBA JEBENO RADE!!!! uh...ostao sam bez reci...odoh se opustiti.
Овај бели хакер је тотални зафркант. Десет једнолинијских порука у којима пита како да активира Висту, а горе пунокрвни одговори. А онда Ерестун на ивици живаца указује на одговоре а овај се ишчуђава? Шта све нећу да доживим на овим форумима... Само сам узгред ван теме скренуо пажњу, јер ће тема да буде обрисана, па рекох да кажем, потребно је.
Само бих молио да ми одговорите у чије име је извршена егзекуција два милиона људи и ко је то извршио? Док чекам одговор надам се да ће још једаред Вук да се јави и пита како да активира Висту! И да нас упозори на свађалачко понашање којег нема.
Mili Vojo, ne mogu ti sad pricati o istoriji jedne zle i materijalne religije kao sto je hriscanstvo. Uzmi Wikipedia-u i pichi celu noc po njoj. Verujem da ima materijala za svakog ko zeli da shvati i nauci nesto novo.
A Vuk ako jos jednom pita za aktivaciju viste naci cu ga, `ebes mi mater :-)
___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
:: Овај бели хакер је тотални зафркант. Десет једнолинијских порука у којима пита како да активира Висту, а горе пунокрвни одговори. А онда Ерестун на ивици живаца указује на одговоре а овај се ишчуђава? :: Шта све нећу да доживим на овим форумима.. :: Само сам узгред ван теме скренуо пажњу, јер ће тема да буде обрисана, па рекох да кажем, потребно је :: :: Само бих молио да ми одговорите у чије име је извршена егзекуција два милиона људи и ко је то извршио? :: Док чекам одговор надам се да ће још једаред Вук да се јави и пита како да активира Висту! :: И да нас упозори на свађалачко понашање којег нема :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.