ja bih registrovao xp ali kako da promenim serial...
STRANA 1 OD 1
savatije
ja bih registrovao xp ali kako da promenim serial...
23.04.2009. 19:00
T16970
status: user broj poruka: 1121
kupio sam rashodovano kuciste na kome je stiker sa licencom xp-a, pa pomislih da ja to mogu legalizovati jer taj s.n. nije nigde dalje otisao...gospoda iz tehnicke podrske microsofta mi rekose, da ako na stikeru nigde ne pise da je oem, onda to mogu (ono oem ni pod lupom nisam nasao)... problem mi je : cime promeniti s.n. divljaka i ubaciti onaj sa stikera da bih mogao da se legalno registrujem... za one koji se pitaju kakva sam ja to dokona budala , odgovor : ma neko licno zadovoljstvo da visim kod microsofta i skidam sve one pametne i glupe stvari koje nude unapred hvala na bilo kakvom odgovoru
Ne zelim da lupam gluposti, ali mi se cini da mozes da downloadujes Win sa Microsoft sajta, ako imas licencu, mrzi me da gledam na njihovom sajtu, pa pogledaj Ortak iz Amerike je izgubio disk, pa su mu poslali nov uz doplatu od 20 dolara, tako da mozda mozes da skines instalaciju Win-a sa sajta, ali da im platis nesto sitno. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Re: ja bih registrovao xp ali kako da promenim serial...
24.04.2009. 09:37
status: user broj poruka: 2931
pa sad, mozes da registrujes xp, ali mozes i da ga ``registrujes``. naravno, tako ``registrovanog`` neces moci da ga koristis kao pravno lice tj. u firmi jer ce ti eventualna inspekcija traziti i racun za isti, ali ako ces da ga koristis kod kuce imaces punu funkcionalnost. konkretno, treba da prevaris windows genuine activation i sva vrata u microsoft.com su ti otvorena. za detalje piromanxxx@gmail.com, ne bih da uzrujavam admine ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: :: kupio sam rashodovano kuciste na kome je stiker sa licencom xp-a, pa pomislih da ja to mogu legalizovati jer taj s.n. nije nigde dalje otisao...gospoda iz tehnicke podrske microsofta mi rekose, da ako na stikeru nigde ne pise da je oem, onda to mogu (ono oem ni pod lupom nisam nasao).. :: problem mi je : cime promeniti s.n. divljaka i ubaciti onaj sa stikera da bih mogao da se legalno registrujem.. :: za one koji se pitaju kakva sam ja to dokona budala , odgovor : ma neko licno zadovoljstvo da visim kod microsofta i skidam sve one pametne i glupe stvari koje nud :: unapred hvala na bilo kakvom odgovoru ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.