Ne moz da se aktivira vista. Ne rade ovi aktivatori koji vrse emulaciju biosa. Pre par meseci sam zabo neki koji radi po drugom principu i uspeo sam da je aktiviram. Sad nema sanse da ga nadjem. :(
:: Ne moz da se aktivira vista. Ne rade ovi aktivatori koji vrse emulaciju biosa. Pre par meseci sam zabo neki koji radi po drugom principu i uspeo sam da je aktiviram. Sad nema sanse da ga nadjem. : :: :: Help me... :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona
Znam lika: ima covek problema, ozbiljnih sa glavom, pshickih :( Otac mu predaje u Tesli elektrotehniku pa ga muci a on je na ETF-u 100 godina. BTW, lik nema pojma, o tematici zna mnogo manje od prosecnog korisnika...ja se sa njim samo rukujem, ali mu tastaturu i misa nikada ne bih dao u ruke :)
P.S. Verujte jos se cepam od smeha, nije lepo sto ga ismevamo ali je stvarno smesno...inace, vrlo je ozbiljan, hocu da kazem da nije sala kao sto su mislili na BM
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.