Ljudi ja svaki put kad upalim komp meni bude poremecena rezolucija tj stavi mi rezoluciju sam komp na 640 x 480 i to automatski i ja je onda vratim na 1440 koja mi i jeste ?? Da li neko zna sta moze biti u pitanju jer mozda to sto sam klokovao graficku ??
Ja znam. A i znam neke ovde koji sigurno znaju... Ali, neću da ti kažem jer ti nećeš da napišeš o kojoj je konfi reč, sa kojim drajverima i na kojem operativnom sistemu. Nije ovo Miki Tarot, Vidovita Zorka Šabac i slično... Ajd` voskrese! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Haha dobar si Koji je OS? Renstaliraj drivere od graficke i monitora
:: Tako ti i treba kada ne pratis forum. Sto puta je pisano da ATI drajveri za graficku nista ne valjaju i da prave probleme cak i kada ih ne instaliras :: :: ::
Brate imam Nvidia karticu 9800 GT o cemu ti to , jedino ako mislis na integrisanu ali ona nije ukljucena ! Monitor je utaknut u grafu , a imam zadnji drajver 158.68
Ako si odradio reinstal drajvera,probaj i ovo: Start - run - msconfig - u Boot.ini Tabu pogledaj da ti nije cekirano BASEVIDEO.
:: :: :: :: Brate imam Nvidia karticu 9800 GT o cemu ti to , jedino ako mislis na integrisanu ali ona nije ukljucena ! Monitor je utaknut u grafu , a imam zadnji drajver 158.68
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.