Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Pozdrav svima i HRISTOS VOSKRESE ! problem sa WINDOWSOM???
STRANA 1 OD 1
kobe Pozdrav svima i HRISTOS VOSKRESE ! problem sa WINDOWSOM??? 19.04.2009. 11:06 T16861

status: user
broj poruka: 427

Ljudi ja ne znam da li sam instalirao neku igru ili mozda kad sam instalirao office 2007 ali meni se poremetio FONT u sistemu malo haha mislim sva slova su normalna ali malo zakrivljena kao da sam stavio neki drugi font tj slova mi beze malo na desno :(:( do cega ovo moze biti a ??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Vaistinu... appearance 19.04.2009. 12:20 #108991

status: user
broj poruka: 6650
Idi na desktop, desni klik, properties, appearance, advanced.... imaš dugme i padajući meni i biraš izgled, vrstu i efekte što fonta, što pozadine prozora, menija i slično, u windowsu.
Ne budali previše, nije baš da nešto možeš da ukokaš ili da ne može da se vrati na staro, ali, iako izgleda dosadno, uglavnom je NEKO već mislio o tome pre tebe, tako da je u stvari, vrlo teško naći kombinaciju koja je bolja ili bar više odgovara nekome od nas. Imaš i gomile programa koji rade windows customize, i u principu, rade ovo isto ali po predefinisanim šemama.... office ti nije ništa ukokao jer on samo nabacuje nove - dodatne sistemske fontove, ali ne dira stare. Igrica... također ne, da je u pitanju win98, onda bi sve bilo moguće, ovako.... ili si sam dirao, ili si se igrao sa nekim programom koji menja windows teme i postavke.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs