Koliko ja znam moze da se koristi na samo jednom racunaru samo jedanput,mozes ti nju da koristis koliko hoces puta ali traje samo 30 DANA,tako je bilo sa mojom Vistom ultimate SP1 i sa XP SP1 od laptopa!!!!!!!!!!!
pa koliko mi je poznato ima vise verzija ... ali prilikom aktivacije vezuje se za serijski broj maticne ploce .. i to se radi samo jednom. menjash plocu menjash i vistu .. nepreporucujem kupovinu osim ako je prethodno instalirash i aktivirash .. onda plati.
...zavisi od uslovima pod kojima je licenca kupljena - da li je `dosla` uz hardware (laptop, maticna ploca), da li se `racuna` u nadogradnju na XP ili je kupljena nevezano za sve ovo, dakle, kao `cist` software. Ako se radi o ovom poslednjem slucaju, jedina obaveza ti je da nakon svake (re)instalacije registrujes-aktiviras OS u roku od max 30 dana. Ali, Micro$oft je banda neopevana, tako da su sva iznenadjenja moguca.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.