Za one koji žele da skinu i sami instaliraju zakrpe. Microsoft je objavio 5 kritičnih, 2 važne i 1 `srednje` važnu zakrpu. Za Windows X (SP2 i SP3) reč je o zakrpama za WordPad i Office Converters, IE 6 i 7, DirextX 8 i 9, HTTP Service, MCDTC Transaction Facility i SearchPath. Tu su još zakrpe i za nekoliko verzija Microsoft Office, Vistu i Windows Server.
Pogledajte, pročitajte, skinite i instalirajte, ako mislite da vam treba.
Oće da zatreba poneka zakrpa. Uradiš scan, pronađeš koja ti treba i download. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Vrlo je koristan taj update samo ne shvatam cemu sluzi :: Od kad sam instalirao XP+sp2+sp3 iz momenta sam mu ugasio update :: :: I pazi keve mu radi !! :: :: Kakvi bre crni update i kuchine, sto dalje od mene :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
da se isključi Automatic update i da se biraju samo zakrpe za koje misliš da su ti potrebne. Često tu ima poboljšanja sistemskih fajlova, koje Microsoft krije pod šifrom `Security updates`.
Ja sam od 2004., kad sam instalirao XP SP2, preskočio bar pola tih zakrpa.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.