Od danas sam primetio da mi se u levom i desnom gornjem cosku pojavljuje u jednom FPS a u drugom cosku vreme(sat) kada upalim bilo koju igru(da napomenem da nemam FRAPS instaliran).Do danas toga nije bilo.Ako neko zna da mi kaze gde da iskljuchim opciju bio bih mu zahvalan,iskreno me mrzi da trazim po silnim opcijama a ovo me nervira.Mislim da je vezano za drajvere za grafichke karte. P.S.Samo da kazem da nisam takav da me mrzi da prvo trazim neshto i saznam sam ali ovo me iskreno mrzi. Hvala unapred
da pokazuju sat (vreme). Posto je u desnom uglu, moglo bi da se radi o Vi$tinom satu (widget), koji je podesen da bude uvek vidljiv. Ako je u pitanju XP, onda bi mogao da bude neki Vi$ta skin za XP-a (Yahoo widget ili XP transformation pack). Fps bi mogla da pokazuje i sama igra ako je pokrenuta odgovarajuca komanda u konzoli (neke novije igre to mogu - pa i starije, recimo: LockOn, simulacija borbenog letenja). - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - edit: posto do opisane pojave dolazi u svakoj igri, ovo poslednje je malo verovatno. Imas li ATI/AMD kartu i Ati tray tools? Ovaj program takodje moze da pokazuje fps )ali ne i casovnik).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.