Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
FPS
STRANA 1 OD 1
sstef FPS 14.04.2009. 18:28 T16781

status: user
broj poruka: 120
Od danas sam primetio da mi se u levom i desnom gornjem cosku pojavljuje u jednom FPS a u drugom cosku vreme(sat) kada upalim bilo koju igru(da napomenem da nemam FRAPS instaliran).Do danas toga nije bilo.Ako neko zna da mi kaze gde da iskljuchim opciju bio bih mu zahvalan,iskreno me mrzi da trazim po silnim opcijama a ovo me nervira.Mislim da je vezano za drajvere za grafichke karte.
P.S.Samo da kazem da nisam takav da me mrzi da prvo trazim neshto i saznam sam ali ovo me iskreno mrzi.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Xfire 14.04.2009. 19:43 #108283

broj poruka: 2158

a da nisi instaliro xfire to mi lici na njega.Scroll Lock + X dok si u igri pa iskljuci FPS i TIME imas kvacice pored.
Equinoxe Re: 14.04.2009. 21:25 #108302

broj poruka: 12057

RivaTuner ili Fraps ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

nenika Re.FPS 14.04.2009. 21:49 #108313

broj poruka: 1133

Desni miš na ikonicu pa propertis.Pa ćeš videti gdeje i čije je pa dal možeš da isključiš ili ubrišeš

tortojed Ni Fraps ni RivaT ne bi trebali 15.04.2009. 00:08 #108340

broj poruka: 10999
da pokazuju sat (vreme). Posto je u desnom uglu, moglo bi da se radi o Vi$tinom satu (widget), koji je podesen da bude uvek vidljiv. Ako je u pitanju XP, onda bi mogao da bude neki Vi$ta skin za XP-a (Yahoo widget ili XP transformation pack).
Fps bi mogla da pokazuje i sama igra ako je pokrenuta odgovarajuca komanda u konzoli (neke novije igre to mogu - pa i starije, recimo: LockOn, simulacija borbenog letenja).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
edit: posto do opisane pojave dolazi u svakoj igri, ovo poslednje je malo verovatno. Imas li ATI/AMD kartu i Ati tray tools? Ovaj program takodje moze da pokazuje fps )ali ne i casovnik).
sstef Re 19.04.2009. 12:05 #108989

broj poruka: 120
Ljudi hvala vam na ovim odgovorima,problem je bio xfire,ugasio sam ga i vishe nam ad apokazuje nishta.Hvala vam u svakom sluchaju.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs