Ljudi kako da flashujem bios na sledecoj ploci ako neko ima iskustva neka mi pomogne ?? bilo ko ? ploca je JW-RS780UVD-AM2+ v1.3 e sad mene zanima kako se to radi preko programa koji ide uz plocu a zove se AMI FLASH TOOL ? a ja sam skinuo sa neta update za bios i kad sam pokrenuo program onda mi kaze da mi je BIOS WRITE PROTECTED ! i nece dalje , u cemu je problem ljudi ??
Pa lepo ti kaze da je bios zakljucan!Uzmi katalog ploce i pogledaj gde treba da stoji jumper da bi otkljucao bios!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ljudi kako da flashujem bios na sledecoj ploci ako neko ima iskustva neka mi pomogne ?? bilo ko ? ploca je JW-RS780UVD-AM2+ v1.3 e sad mene zanima kako se to radi preko programa koji ide uz plocu a zove se AMI FLASH TOOL ? a ja sam skinuo sa neta update za bios i kad sam pokrenuo program onda mi kaze da mi je BIOS WRITE PROTECTED ! i nece dalje , u cemu je problem ljudi ??
pa mislim, stvarno, zasto bi uopste i flash-ovao bios, ako nemas problema, ili ako si se mozda istripovao da imas problem, pa si pomislio da je do biosa, razmisli, mozes da ostetis plocu flesovanjem...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.