Imam Xp koji jel retko koristim ali moram da ga imam. E sad Imam Linux i hteo bih da stavim Win 7. Boot posle instaliranja Wina sam resavao programom Super Grub,ne znam kako sad to ide sa Win7. Da li je neko probao to. Nemam pojma kako W7 rsava boot drugog Os-a,predpostavljam da je i dalje Bili u fazonu Thet can be only Win :D
Ja sam imao XP pa sam preko njega instalirao Ubuntu i imao sam XP-ov Dual Boot i onda sam na sve to instalirao Se7en, prikazivao mi je Win 7, ubuntu i Earlier version of windows... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Pa s obzirom da se Vista i 7 malo razlikuju ispod haube vrlo je moguće da je procedura ista kao i sa Vistom. Najbolje bi bilo kad bi imao poseban hard za sedmicu, pa da se igraš sa njom do mile volje. Neki put ume da se zapati sa dozvolama za pristup fajlvima, pa ćeš pri svakom copy/paste koraku morati da klikćeš ono Allow dugme.
A ako sam dobro razumeo Berattaxx-a, onda ne mogu da verujem da je MS odlučio da prihvati postojanje drugih OS-a!
Ma nije problem, može se povratiti grub boot loader. Guglaj malo, ima puno tutoriala o tome. Sigurno ćeš naći i tutorijale vezani za sedmicu.
Windows-free with Fedora 10
:: :: Ja imam oba instalirana i ako pregazzim Xp sa Win7 poremeticu grub ili ti boot loader. Samo me zanima jel nije problem i kako se vraca loader :: ::
Instalirana &ica, pa XP, pa Ubuntu, mislim da nije mnogo ni bitan redosled, programcic EasyBCD 1.7.2 reshava stvar, ja sam ga pokretao i na Xp i na &ici i radi fino, samo izaberesh Win, napishesh ime XP, particiju gde je instaliran i on ga doda lepo u &icin boot loader, isti slucaj sa Ubuntu, tj ja mislim sa bilo kojim drugim OS, jedina je caka bila sa Ubuntu da ne pishe boot loader njegov na onaj default hdd0, nego na tu particiju gde ce biti instaliran, da bi ovaj programcic mogao da ga povuce posle.. Mislim da vredi pokushati i isprobati programcic .) Naravno moze se i u Grub-u srediti, imao sam i dual Suse 11 i Win 7,i isto je shljakalo fino..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.