Jel neko probao? Ima li podrsku za dx10? Radi li bolje od Viste? Win7 nije gotov Vista je krs, Xp mi se malo zgadio. Pa sam pomislio da isprobam ovo? Ima li smisla uopste probati ovo?
Naj bolje ti je da ostanes na XP-u,ali ako hoces da se zajebavas onda uzivaj u carima Mac OS X Leopard,da pomInes tok ne finishiraju sedmicu
Cemu maltretiranje i smaranje sa serverom 2008!?!
:: Jel neko probao :: Ima li podrsku za dx10 :: Radi li bolje od Viste :: Win7 nije gotov Vista je krs, Xp mi se malo zgadio :: Pa sam pomislio da isprobam ovo :: Ima li smisla uopste probati ovo?
Pa stavio sam ja win7 x64 build 6068. Radi extra medjutim neke stvari nisam uspeo da namestim. Mada je to manje vise nebitno skroz. Recimo nisam uspeo da namestm da proradi Crysis x64 nemam pojma zasto nece, 32bit radi. I jos neke sitncice mada su skroz nevazne. Furam ovajj dok ne izbace finalni. definitivno ce biti odlican OS
Ja sam uzeo sad da skidam Win server 2008 x64 pa cu ga probati na VM... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Ako uspete da ga instalirate. imacete brz internet.ali samo to.A ONDA CETEGA BRZO UBRISATI. PA TO NIJE WINDOWS ZA KUCNE KORISNIKE.ZIVI BILI PA VIDELI.AJD JAVITE AKO URADITE NESTO
Ma ja to skidam cisto iz radoznalosti da ga isprobam a ako bude dobar imam neku zamisao kako da ga upotrebim - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647153. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.