Pravim win po svojoj meri ali ne mogu nikako da integrisem programe kad krene sa zavrsnim procesom kod integracije pocne da mi otvara instalacije (aplikacije ubacujem kao hotfix-e)...
to sto tu pise to i ja radim... ali kad stisnem da se zavrsi on kad pocne da integrise pocne da mi otvara instalacije tih programa... i kad otkazem isntalaciju programa jer mi ne treba instalacija na windows, vec integracija uz win koji pravim izbaci mi obavestenje da ne moze da integrise to...
Da ali nece nista da ubaci.. Alien mi je bio prvi na koga sam naleteo, nece nista ni KB ni aplikacije...
Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!
:: To sto ti hoces da ubacis nije kompetibilno tj ne prepoznaje ga kao ekstenziju :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: e jebem mu zeca.. :: :: :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: ::
u pravu si, ja sam probao veceras da integrisem neke programe i na kraju kada treba da odradim finish sa nLite-om, samo otvara jedan po jedan program koji sam import-ovao i hoce da ih instalira na moj sistem, nemam pojma ni ja zasto, prvi put sam krenuo ovo da radim, ako neko zna zasto se ovo desava, neka se ne stidi da nam otkrije
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.