:: :: Proveri mail :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: Meni treba punokrvni XP SP2 32bit????Moze i torrent a i rapid linkovi... :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ::
Pustio. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax, aj pliz pusti i meni linkove i za jedan i za drugi... Sto kaze Sky, imam neki anemican, sacuvaj me Boze.. :: :: hvala unapred! :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: ::
cisto me zanima sa di si ih nasao, mislim na server ja imam neki xp sa sp3 sa onog msdn, i njega sad koristim, jos uvek nije zakazao, tj. ovo je definitivno najbolja kopija koju sam ikad imao
Od mene dosta, sarađujte malo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: coaulsi@gmail.co :: :: cisto me zanima sa di si ih nasao, mislim na serve :: ja imam neki xp sa sp3 sa onog msdn, i njega sad koristim, jos uvek nije zakazao, tj. ovo je definitivno najbolja kopija koju sam ikad ima :: :: :: uls :: ::
Pa sta ste svi navalili na bax-a???!!!Pa nije ih on covek pravio,samo zna sta treba da se koristi i gde moze da se nadje!
Ako ne radi,probaj drugi,izgooglaj sam,nemoj me pogresno razumeti ali skinite se malo baxu sa sise,kao odojcad ste ,samo kmecite.
I Want to believe - The truth is out there
:: Fala i da se ne ljubimo : :: :: p.s. za 64 i 32 ako može untouched sa poslednjim mogućim zakrpama i sl :: :: p.s.s. Baxxxx nešto neće da mi radi onaj Win downloader za zakrpe što si mi proporučio :(
Ovaj meni radi i na desktopu i na laptopu: http://www.windowsupdatesdownloader.com/ProgramFiles.aspx _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Fala i da se ne ljubimo : :: :: p.s. za 64 i 32 ako može untouched sa poslednjim mogućim zakrpama i sl :: :: p.s.s. Baxxxx nešto neće da mi radi onaj Win downloader za zakrpe što si mi proporučio :(
:: :: Ovaj meni radi i na desktopu i na laptopu :: http://www.windowsupdatesdownloader.com/ProgramFiles.asp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Fala i da se ne ljubimo : :: :: :: :: p.s. za 64 i 32 ako može untouched sa poslednjim mogućim zakrpama i sl :: :: :: :: p.s.s. Baxxxx nešto neće da mi radi onaj Win downloader za zakrpe što si mi proporučio :(
:: :: Ovaj meni radi i na desktopu i na laptopu :: http://www.windowsupdatesdownloader.com/ProgramFiles.asp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Fala i da se ne ljubimo : :: :: :: :: p.s. za 64 i 32 ako može untouched sa poslednjim mogućim zakrpama i sl :: :: :: :: p.s.s. Baxxxx nešto neće da mi radi onaj Win downloader za zakrpe što si mi proporučio :(
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647153. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.