U pitanju je laptop Fujitsu Siemens bio je pun virusa i nije nikako radio kocio pola programa nije radilo, obriso sa tj. formatirao HD. napravio 2 particije (imao je samo jednu) i kad sam poceo da instaliram windows posle 30sec. prekine instalaciju i pojavi se onaj plavi ekran i ono bla bla.Pokusao sam sa vise razlicitih windowsa ali ista stvar cak i kad probam live windows.Gubim zivce vise ne znam sta da pokusam! POMAGAJTE!
Šta piše dole na plavom ekranu, koji je error code ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bios je tako jadan da nema opciju da se ugasi AHCI
Odaberi u BIOS-u `default settings`, ne verujem da je AHCI mode podrazumevan. Ako je tako, a stvarno ne moze rucno da se promeni (AHCI, Raid, Standard...) onda je verovatno postojeci BIOS bagovit pa ga treba flesovati novijom verzijom (ako su bili toliko ljubazni da izbace upgrade-e).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.