Nedavno se Windows 7 Release Candidate strana za preuzimanje pojavila na TechNet-u što se čini kao preuranjeno pojavljivanje i greška, nešto slično kao što se desilo kada se beta strana za preuzimanje pojavila pre nego što je objavljena beta verzija. Javni RC će najverovatnije postati dostupan negde u maju mesecu ove godine a ne u aprilu kako je to ranije bilo najavljeno. RC program za testiranje će biti dostupan u junu a trenutni build će biti važeći do 1. juna 2010 godine. Obe verzije, 32-bitna i 64-bitna će biti dostupne na engleskom, nemačkom, japanskom i arapskom dok će na Hindu jeziku biti dostupna samo 32-bitna.
Koristim win 7 x64 evo nekoliko dana cisto kada uhvatim vreme. I ovako kakav je nezavrsen jos uvek u fazi razvoja definitivno radi bolje od VISTE Sp1 Nisam probao samo x86 verziju ni vise ni win-a7 tako da ne mogu da tvrdim tza njih. Mada sam siguran da Vista x86 radi jos gore. Cak sta vise potpuno je upotrebljiv sistem win 7 x86 i ako je nezavrsen. Definitivno vista je djubre od os-a.
Jeste Tako je to ui mene malo zbunjuje mislim da ti uopste joss uvek nisu RC-ovi, nego bete. Nego jesi li rimetioo neku razliku izmedju te dve verzije 7057 i 7068 ????? Osim onog glupog desktop ini filea koji se pojavljuje u 7057 koji moze da se obrise ali to nije neki manjak.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.