Znam da postoje beta driveri za win7 x64, ali mene zanima da li je neko probao vistine drivere x64? kako to radi uopste i da li radi???? takodje i driveri za Creatie ZS da li da stavim Vistine drivere??
Za Creative mogu da ti kažem da ima tripova sa Vistinim drajverima. Očekuj da ti ne rade svi kanali naročito sa 5.1 sistemom. Na EAX zaboravi. BETA verzija za sedmicu bar u playbacku nema nikakvih problema. Sa snimanjem se nisam igrao mnogo, ali vidi normalno ulaz kartice i snima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
::takodje i driveri za Creatie ZS da li da stavim Vistine drivere??
Prvo razocarenje sa Vistom 64 je da mi Creative radi ubi boze (tj. ne radi), da sam je iskljucio i koristim integrusu koje radi sa Vistinim drajverima bez problema, a cak nema ni los zvuk. Za NVidia-u ne znam, ATI-jevi rade bez problema i na Visti i Sedmici x64 _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Prvo razocarenje sa Vistom 64 je da mi Creative radi ubi boze (tj. ne radi), da sam je iskljucio i koristim integrusu koje radi sa Vistinim drajverima bez problema, a cak nema ni los zvuk :: Za NVidia-u ne znam, ATI-jevi rade bez problema i na Visti i Sedmici x6 :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.