Na jednom hardu je instaliran Win XP, drugi hard je prazan i na njemu odradim instalaciju Win 7 bez ikakvih problema. Sve lepo prodje, samo prilikom poslednjeg restarta kad treba da udje u operativni sistem samo stoji crn ekran (u donjem desnom uglu pise Windows 7 testing purpose only..) i ni makac dalje. Probao sam bulid 7000 i 7048 ali ista stvar se desava. Konfa je: e8500, GA-P35-DS3L, 4gb 800 MHz, ATI 4850. Negde sam procitao da postoji problem prilikom instalacije 64-bitnog sistema, jer u biosu treba da se ukljuci opcija memory remap feature. Nigde tako nesto nisam nasao u bios podesavanjima (otlkljucao sam napredne opcije ctrl+F1). Bios je poslednji koji je izasao. Ako je neko imao ovaj problem bio bi mu zahvalan za resenje.
Od kad sam kupio plocu ta opcija mi je iskljucena i svaki build W7 koji sam probao se normalno instalirao i radio. Da li su to untouched verzije ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Mislim da su untoched, build 7000 sam skinuo sa Microsoft sajta. 32-bitne verzije nisam probao, samo sam skidao x64 (al mi se na da da ih isprobam). Ovo sto kaze Nenika mi je palo na pamet, probacu. Mada mi izbacuje sasvom normalono dual boot (Win 7 ili Previous Win version).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.