Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Blue screen of death u Visti
STRANA 1 OD 1
Juzni Blue screen of death u Visti 29.03.2009. 19:30 T16467

status: user
broj poruka: 8
Kupio sam skoro ovu konfiguraciju:
Intel E7400
Asus P5QL Pro
2 GB Kingston DDR@ 800 CL6
WD Caviar blue 320 GB
MSI nVidia 9600GT 512 MB DDR3
Codegen kuciste sa 500w napajanja

E sada,
stalno mi se pojavljuje ovaj plavi ekran. Nekada kad igram igru, nekada kad gledam film, cak i kad surfujem net-om. pojavi se na par sekundi i onda ser restartuje komp. Uspeo sam da vidim da je bio problem do side bar-a, pa sam njega iskljucio, medjutim posle se opet desilo i tada je bilo nesto PFN_LIST CORRUPT. Znaci ludim nevidjeno. Neki drugari su mi rekli da je mozda do RAM memorije ali ja rekoh da prvo probam opvde. Ako je neko imao slican problem ili zna kako da resim ovo, molim vas pomagajte!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus re 29.03.2009. 19:45 #105842

broj poruka: 4054
..eh ..bsod je uzas .. moze sve da bude ... mada u celoj tvojoj konfiguraciji ja bih prvo pozajmio od ortaka drugi PSU da probam ... koliko vidim chim opteretish masinu - bsod .. no djus ..
ako nije do PSU - izvadi jedam mem modul .. pa probaj samo sa jednim ...

..ako nije ni to ... onda odnesi u servis .. bice ti lakse i brze ..
Slavuj ... 29.03.2009. 20:18 #105847

broj poruka: 2236
http://aumha.org/a/stop.htm

Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos /// 29.03.2009. 21:00 #105856

broj poruka: 2743
Oni klokovi memorije koji mi rade bez problema na XP-u SP3 na Visti nece ni da cuju...

Moguce da joj ne prija tvoja ram memorija, instaliraj XP 32-bitni pa probaj, ako imas iste probleme trazi hardverski problem...

Plamen Driver... 29.03.2009. 21:41 #105861

broj poruka: 2836
Imao sam par puta takav proble sa VISTOM. Ako si skoro instalirao neki program ili drajver izbrisi ga. Pokusaj sa SYSTEM RESTORE. Ako nista od toga ne upali jednostavno instaliram XP i neces imati tih problema. I josh nesto, imam podpuno istu masinu, samo ja imam E7300 i LC POWER napajanje. (ista maticna, graficka, ram, HDD)
ICEsd Predji na XP poletece 30.03.2009. 05:08 #105939

broj poruka: 2158

Ja sam imao slicnih problema kad sam dodao jos 2 gb rama i nije htela da radi vista ali zato xp gura 100% bez ijedne greske predji na xp neces se pokajati ili na win 7.Ja moj problem nisam mogao da resim iako sam se sa njim zezao preko 5 dana i na kraju zakljucio da je do viste a ne do hardvera jednostavno nece da radi sa mojim hardverom.
Juzni Problem u losoj Visti 30.03.2009. 18:50 #106004

broj poruka: 8
Odneo sam danas kompjuter u servis i posle par sati ljudi du mi instalirali novu Vistu i sada radi, samo me ponekad zeza net (iskljuci se) ali izgleda da je Vista losa tako da cu probati sa win7...pozdrav svima hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs