na ovoj stranici jasno pise build 7068 tako da su se ti drugi vjerovatno malo zaj*bali... Nego hocu da kazem da me vise nerviraju sa tim svim novim verzijama, ja samo sto skinem oni izbace novu... (skinuo build 7048 a sutradan izasao 7057, skinuo njega prije neki dan, sada izasao jos noviji, nije vise u redu majku mu...) Ne stignem ni ovaj da install i isprobam a oni izdaju novi build...
Како бре, налазите драјвере за модем? Ено, ја инсталирах, ал` нема драјвера за мој модем Конексант и то за х64 битну 7 - цу нигде. А шта ће ми ОС кад не ради нет? Кубурите ли и ви с тим? ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Не разумем? Имам и ја АДСЛ 1024/128 ФЛАТ али морам да инсталирам драјвер за АДСЛ модем сваки пут кад инсталирам ОС. Тако сам и са Вистом имао проблема због недостатка драјвера, јер сам је инсталирао недуго пошто се појавила, па су ови моји пружаоци интернет услуга морали накнадно да ми емајлом шаљу драјвер за модем и 32 - битну Висту. А сада Јово наново! Мада, очекујем још гору ситуацију, јер се ово чудо 7 тек појавило у незавршеном издању... Кад ће драјвери за 64 - битну верзију, не зна се. Ко сурфује још код Сезама?
OS radi ko bombona, a kome treba VirtualDrive neka proba GizmoDrive. Programče razbija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Mislim da su to sve 7068 build-ovi, samo sto je neko pogrijesio u kucanju i to se tako rasirilo... A oni 7070 i 7063 su nepostojeci... Nema ih na rapidu sto znaci da vjerovatno nisu ni ugledali svjetlo dana... Toliko ...
Inace, ja sam stavio da se skida 64bit-ni 7068 pa cemo da vidimo kako radi dok se skine (nadam se do sutra)...
:: :: OS radi ko bombona, a kome treba VirtualDrive neka proba GizmoDrive. Programče razbija. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647153. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.