Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
hibernate???
STRANA 1 OD 1
Spike hibernate??? 25.03.2009. 20:05 T16378

status: user
broj poruka: 223
Naime kada sam kupio komp i instalirao vistu SP1 x86, sve je radilo normalno (januar 2009). Mesec dana potom izgubila mi se opcija hibernate na kompu. Kako ne znam, jednostavno je nestala odjednom i u power options je ne mogu nigde pronaci, kada odem na advanced options, tamo gde ima critical batteru, itd. ja nemam da izabermhibernate. Onda sam uzeo paralelno instalirao Win7 x86 i na njemu ima opcija, dok kad udjem u vistu nema. Posto mi se win7 s*ebao, Formatiorao sam hard i stavio vistu sp1 x64 i ovde od samog starta nemam tu opciju, niti mogu da je izaberem... Moze li mi neko reci kako da `ukljucim` opciju za hibernate. Napominjem da Win7 ne zelim da instaliram, zato sto sam vec na 3 notebook-a imao lose iskustvo sa sedmicom (Toshiba, Dell i moj Asus) i da se u veoma kratkom roku (do 15 dana) s*ebao, tako da sistem nije mogao da se podigne uopste, tako da cekam full verziju...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Ja bi pogledao ovaj link 25.03.2009. 21:15 #105197

broj poruka: 12057

http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Spike Re: Ja bi pogledao ovaj link 25.03.2009. 21:50 #105205

broj poruka: 223
Dosta me zbunjuje, pazi sta se desi, kada ja ukucam powrcfg -h on i tada izbaci sledecu poruku:

Hbernation failed with he following error: There is not enoughspace on the disk.

The following items are preventing hibernation on the system.
The system could not create the hibernation file. The specific error code is 0xc000007f.

Ali ja imam slobodno 10 GB prostora na c disku!!!???
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs