Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win 7 i temperatura procesora
STRANA 1 OD 1
Frantic84 Win 7 i temperatura procesora 19.03.2009. 13:28 T16261

status: user
broj poruka: 587
Nije nikakvo pitanje ili neka gnjavaza...
Samo sam hteo da kazem da sam primetio da mi je temperatura procesora niza kada radi Win7 nego kada radi XP :D
Za merenje temperature koristim Everest i radio sam poredjenje temperatura i za XP je bila 37 a za Win7 izmedju 31 i 32 stepena :D
Procesor je X2 4800+ ...
Takodje sam primetio da je memory utilization izmedju 25 i 30 % i za XP i za Win7 (imam 2GB,ali je 256MB pripisano grafici pa je sistemu ostali 1.75GB na Foxconn 690G) ,pa sam se odusevio sto nije zderac memorije kao vista :D
Open source software rules!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Da li će Windows 7 spasiti PC 19.03.2009. 13:38 #104039

broj poruka: 1133
Asus i drugi proizvođači računara i računarske opreme izrazili su sumnju u tvrdnju da bi Windows 7 mogao da pomogne povećanju prodaje personalnih računara. Zvaničnici ove kompanije navode da Asus priprema specijalnu kombinaciju hardvera i softvera koja će moći da iskoristi sve prednosti Windows 7 operativnog sistema, a sa ciljem da se korisnici pokušaju ubediti da kupe nove računarske sisteme. Nezavisno od zvaničnika Asus-a i drugi proizvođači hardvera navode da će Windows 7 teško ubediti korisnike da kupe novi hardver kao što su to radile ranije verzije Windows-a.
Windows 7 je dizajniran da što je moguće manje optereti hardver i radi i na notebook računarima.

OBRATI PAŽNJU NA ZADNJU REČENICU

http://www.electronista.com/articles/09/03/17/asus.doubts.on.win.7/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 19.03.2009. 13:52 #104041

broj poruka: 2236
Da i ja malo izrazim sumnju...

Kontrolni toranj
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs