1. Ubaciš bootabilni CD Windowsa XP u onaj držač za čašu :)
2. Otvoriš Nero. (Verzije 6.6.x.x. su najpouzdanije, pa takav neki skini)
3. Izabereš IMAGE RECORDER u onoj ``listi`` rezača sa gornje desne strane.
4. Ima na sred gornjeg dela ikonica sa dva diska, tu piše CREATES A COPY OF DISK, tu klikneš.
5. Klikneš u novootvorenom prozoru na odeljak COPY OPTIONS, izabereš čitač u kome je disk i brzinu čitanja, 16x ili 24x max da ne bi bilo problema sa greškama itd.
6. ODštikliraš On the Fly
7. U odeljku IMAGE klikneš na Browse i izabereš gde će ti biti virtuelna kopija tog diska.
8. Klikneš na COPY i sačekaš ~5 minuta i to je to.
9. Izvadiš XP, staviš prazan disk u cd-rom.
10. Klikneš dvaput na sačuvanu kopiju, takozvani IMAGE FAJL.
11. Izabereš u listi iz novootvorenog prozora rezač u kome je prazan disk i brzinu rezanja, 8x ili 16x max i klikneš na BURN.
Ja nisam video da može tako, copy/paste diska na hard, pa od foldera da praviš boot-abilan disk i da onda instaliraš. Možda može, ne znam, nisam pokušavao niti čuo da je iko.
Evo ti linkovi za ovaj Windows koji ja koristim skoro 2 meseca bez ijednog problema.
Kad se skine i otpakuje ``postaje`` 1 .iso fajl, odnosno jedna verzija Image-a. Potpuno se isto reže kao i Image fajl Nera. (.img ili koji već)
Možeš skinuti program CryptLoad, u njega samo iskopirati ove linkove i kliknuti na Start, ako te mrzi da za svaki ponaosob klikćeš i čekaš po 15 minuta.
Pa skines ga legalno sa nekog od nama omiljenih sajtova tipa p2p i onda ga spalis jednostvno jer jednostavnije ne moze u Magic ISO. Samo 3 4 koraka ima. Jel ti imas ISO kopiju nekog Xp-a?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.