Instalirao sam unhackme, skenirao, resetovao i uninstalirao, ali sad kad mi se pali komp, izmedju ono `verifying DMI pool data` i `loading vista` mi se pojavljuje nesto slicno ovome:
???? program not found - skipping AUTOCHECK ????? program not found - skipping AUTOCHECK ???????????? program not found - skipping AUTOCHECK ?EFRA? program not found - skipping AUTOCHECK ??? program not found - skipping AUTOCHECK
Ako nisi skinuo unhackme sa zvanicnog sajta ili ako si koristio neki crck za unhackme vrlo verovatno si popasao neki virus
ja bih instalirao nod cetvorku trial 30 dana, skenirao, sve rucno pobrisao i izbrisao iz registrija sve repove, naravno moras da znas tacno sta radis. Devize devize bonda elema
Ako je krekovana verzija programa bila instalirana popaso si viruscinu kao zmaj 1000%,i sad se taj virus aktivira,mutira... Ako je bila trial verzija sa GREATIS-ovog sajta onda ti je nesto win pobrljavio prilikom reinstalacije programa...inace ne sme NISTA da ostane kad se normalno uninstalira UnHack Me,provereno vise puta...A mozda te neki drugi virus zeza nezavisno od UnHack Me instalacije...Skeniraj komp sa Malwarebytes,AdAware 2008,Spybot...cisto da budes siguran...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Instalirao sam unhackme, skenirao, resetovao i uninstalirao, ali sad kad mi se pali komp, izmedju ono `verifying DMI pool data` i `loading vista` mi se pojavljuje nesto slicno ovome :: :: ???? program not found - skipping AUTOCHEC :: ????? program not found - skipping AUTOCHEC :: ???????????? program not found - skipping AUTOCHEC :: ?EFRA? program not found - skipping AUTOCHEC :: ??? program not found - skipping AUTOCHEC :: :: Kako da uklonim?
Skenirao sam sa spyware doctorom 6,spybot s&d 1.6,ad-aware annual 2009 i nod 3.0.669, 0 virusa, samo spyware doctor dva false positive.. Skinuo sam sa warez-bb, ta tema je imala oko 150 odgovora i niko se nije bunio. Znaci da probam da pobrisem rucno njegov dir i sve u registriju...ja sam pustio uhackme da samo jednom resetuje komp, i odma ga uninstalirao, da li sam trebao vise puta da ga resetujem?
:: Ako nisi skinuo unhackme sa zvanicnog sajta ili ako si koristio neki crck za unhackme vrlo verovatno si popasao neki viru :: :: ja bih instalirao nod cetvorku trial 30 dana, skenirao, sve rucno pobrisao i izbrisao iz registrija sve repove, naravno moras da znas tacno sta radis :: Devize devize bonda elem :: ::
Jedan reset nakon reinstalacije je dovoljan.A jel taj UnHackMe imao crack ili samo serial u txt fajlu za registraciju?
:: :: Skenirao sam sa spyware doctorom 6,spybot s&d 1.6,ad-aware annual 2009 i nod 3.0.669, 0 virusa, samo spyware doctor dva false positive.. Skinuo sam sa warez-bb, ta tema je imala oko 150 odgovora i niko se nije bunio. Znaci da probam da pobrisem rucno njegov dir i sve u registriju...ja sam pustio uhackme da samo jednom resetuje komp, i odma ga uninstalirao, da li sam trebao vise puta da ga resetujem :: :: :: Ako nisi skinuo unhackme sa zvanicnog sajta ili ako si koristio neki crck za unhackme vrlo verovatno si popasao neki viru :: :: :: :: ja bih instalirao nod cetvorku trial 30 dana, skenirao, sve rucno pobrisao i izbrisao iz registrija sve repove, naravno moras da znas tacno sta radis :: :: Devize devize bonda elem :: :: :: ::
:: Jedan reset nakon reinstalacije je dovoljan.A jel taj UnHackMe imao crack ili samo serial u txt fajlu za registraciju? :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: ::
Pa malo pre je rekao čovek da ne skida te krakovane verzije!? Je si li skenirao/probao tog rusa?
Windows-free with Fedora 10
:: ...Али на РУСКОМ :: Није страшно, да се преживети, а нема свирања око истека пробе :: :: http://greatis.com/unhackme500rus.ex :: :: Па пробај да прегазиш стару инсталацију :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар :: ни Аустроугар :: мрзе нас Јапанц :: и Лилипутанц :: ...................... :: Б. Ђорђевић :: ::
Nevezano za savet u vezi pitanja samog...: ako želite da vam devojka ili riba za jednu noć, ne zatrudni a vi da ne popasete trishu, gonoreju, kapavac, sifilis ili AIDS, nemojte koristiti tuđe kondome. Korišćenjem tuđih kondoma, pokupićete sve bolesti onog koji ga je koristio, a, pošto je izraubovan, taj kondom (crack) najverovatnije ima bar jednu rupu. Ko je shvatio razumeće, ostali će biti nervozni u p.m. pošto sam sa ovim počeo da smaram. Probaću da proredim ovaj savet u vezi crackovanih programa za zaštitu. Vezano za pitanje: ako i nije bio virus-troyanche-malwarche, iskoristi RegCleaner ili neki slični ali provereni čistač+optimizer registra da izbaci mrtve odrednice, + sredi startup windows-a i to je to.
Na moju radost od kako koristim UnhackMe 5.00 sa partizan krekom sam prezadovoljan. Koristim i Malwarebytes` Antimalware 1.34, Spyboot 1.6.6 beta, Spyware Blaster i jako sam zadovoljan. Mozda masina ima i sranja u sebi, ali je brza do bola. Dok nisam nasao Unhack Me to je bila patnja zadnjih mesec dana. Do pre mesec dana mislio sam da znam skoro sve o virusima, ali sam se prevario. I da obavezno firewall Comodo i to 2.4 ne noviji. Zasto? Jer noviji propusta pakete, koje je ranije zaustavljao.
Jedno pitanje! Da li je u tom nfo fajlu bio serial za UnHackMe? Ako jeste,da li mozes da mi posaljes na mail taj serial,ali samo serial,ili ga postavi u ovoj temi da mogu svi da vide...
:: :: krak. .nfo fajl se zvao ap.nfo, a nonspin se zove haker. Da li da skinem http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2241212&highlight=? nemoguce da 4 anti- nisu nista nasla... sacu da probam da obrisem repove u registr :: :: :: Jedan reset nakon reinstalacije je dovoljan.A jel taj UnHackMe imao crack ili samo serial u txt fajlu za registraciju? :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.