Koristim 7 x64 7000 od kad se pojavio....zadovoljan!Grafička mi je 8600GT 512mb ddr3,driver koji sam dobio uz nju je 169.32,radi na sedmici.Juče sam skinuo obaj novi 181.71_geforce_win7_64bit_international_beta,instal bez problema,PES nikad bolji!!!!Ali,ne radi mi NFS undercover,krene,kada ide prvo učitavanje igre,slika stane a zvuk piči????Vratim 169.32 radi,probam ostale drivere i izvalim da neće da radi ni sa jednim preko 171.16,ZAŠTO? E sad vidim da se mnogi žale da im ne radi 5.1,ja imam integrisanu zvučnu REALTEK HD uz nju imam driver R2.08 koji ne radi na sedmici,pa sam ja skinuo R2.18 i radi savršeno.I još ovo,koristim build 7000,a sad sam video da ima 7048 x64 pa sam počeo da ga skidam,zanima me da li je neko digao 7048 i ima li neke razlike u odnosu na 7000.Hvala
Pitanje jedno, posto isto sam imao problem sa 5.1 sistemom na W7, da li ti radi svih 5.1, da li daju max jacinu kao na XP-u? Jel mozesh da mi napises link odakle da skinem te drajvere za zvucnu, posto sam trazio na google, ali na realtekovom sajtu ne moze da se skine dok nemash neki username i password?
:: Pitanje jedno, posto isto sam imao problem sa 5.1 sistemom na W7, da li ti radi svih 5.1, da li daju max jacinu kao na XP-u? Jel mozesh da mi napises link odakle da skinem te drajvere za zvucnu, posto sam trazio na google, ali na realtekovom sajtu ne moze da se skine dok nemash neki username i password :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.