Imam dosadam problem pri podizanju Xp-a,naime svaki put kad ukljucujem komp pojavi se prozor sa Log On-om,user name je ime koje sam dao prilikom instalacije Xp-a,a pasword mi ne trazi,samo kliknem na OK i Xp se redovno ucitava.
Probao sam ovu opciju da iskljucim u start up opciji samog kompijutera ali mi ne uspeva. Takodje sam probao isto i u User Accounts-u ali je rezultat isti ( napominjem da imam u User-u samo 2 accounta Guest i naziv kompa koji sam mu dao pri dizanju XP-a ).
Zamolio bih Vas da mi pomognete da resim ovaj problem,da izbrisem to dosadno logovanje ?
1. Control Panel -> Use Accounts -> Change the wy users log on or off -> Use the welcome screen treba da je štiklirano.
2. Start -> Run -> control userpasswords2 ENTER
tu odštikliraj users must enter....bla bla OK i reset.
Ako je u pitanju onaj stari log on screen kao kod Windowsa 2000, moraš oba uraditi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Prosto ne mogu da verujem da nailazim na ovakve probleme,vec vise od 5 godina radim na kompijuterima,cak sta vise bavim se njihovom preprodajom ( kupujem u Bg-u,prodajem u Somboru). Tako da i posle nekoliko stotina sklopljenih konfiguracija,isto toliko instalacija XP-a,svakodnevnog prisustva na pcberzi,pracenja postova na forumu postoje neke stvari koje jos uvek ne znam da uradim.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.