Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
windows 7 RC1 build 7057-download
STRANA 1 OD 1
arsaD windows 7 RC1 build 7057-download 12.03.2009. 20:10 T16109

status: user
broj poruka: 412
http://www.demonoid.com/files/details/1830766/28208298/

http://snor.softarchive.net/windows_build_x_ultimate.6579.html

Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss jel resen problem sa wireless-om 12.03.2009. 20:35 #102399

broj poruka: 486
Da li uopste ova nova verzija podrzava wireless internet,sa predhodnim verzijama ovog os nisam imao srece u tom pogledu...pa me zanima,ako jeste resen problem da krenem da ga downloudujem :) Hvala..
ravenoss jel resen problem sa wireless-om 12.03.2009. 20:45 #102400

Da li uopste ova nova verzija podrzava wireless internet,sa predhodnim verzijama ovog os nisam imao srece u tom pogledu...pa me zanima,ako jeste resen problem da krenem da ga downloudujem :) Hvala..
JOSILENKO win 7 da paralelno radi sa XP? 12.03.2009. 20:50 #102403

broj poruka: 1013
jel postoji neka fora sa win 7 da paralelno radi sa XP ako se instalira na drugoj particiji? Ja ga instalirao na c particiji (na d mi bio XP64) i ne daje mi opciju prilikom startovanja da biram koji cu sistem, vec udje u win7 automatski. A ne mogu ni da promenim onaj boot file u control panelu (kao sto moze XP).
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
arsaD Re: win 7 da paralelno radi sa XP? 12.03.2009. 21:01 #102406

Probaj ovde, mozda ti pomogne:

http://apcmag.com/how_to_dual_boot_windows_xp_and_windows_7_xp_installed_first.htm?page=5

:: jel postoji neka fora sa win 7 da paralelno radi sa XP ako se instalira na drugoj particiji? Ja ga instalirao na c particiji (na d mi bio XP64) i ne daje mi opciju prilikom startovanja da biram koji cu sistem, vec udje u win7 automatski. A ne mogu ni da promenim onaj boot file u control panelu (kao sto moze XP)
:: JOL
::
mkukic ... 12.03.2009. 21:12 #102409

broj poruka: 2591
Al stancaju te buildove... Pre neki dan sam skinuo build 7048 i rekoh da ga probam i vidim kakva je razlika u odnosu na build 7000 (beta), kad vidim jos sinoc da je izasla nova...

@ravenoss Meni wireless radi na laptopu normalno, ne znam kako funkcionise sa desktop racunarima gde se naknadno stavljaju kartice. Mozda je problem do drivera sa Win 7...

@JOSILENKO Ja sam normalno instalirao Win 7 na disku gde je pre toga, na drugoj particiji, postojala instalacija XP-a. Mislim da je obavezo, kao i kod Viste, da mora prvo da bude instaliran XP pa onda tek Win 7. Samo sto je meni XP na particiji C, ko zna dal to ima nekakve veze...

mkukic
JOSILENKO ... 12.03.2009. 21:33 #102422

broj poruka: 1013
@mkukic
Ma ja sam instalirao 7 i radi super, ali je problem sto me na pocetku ne pita u koji sistem zelim da udjem. To jest, drugi sistem mi je neupotrebljiv, ne mogu da udjem u njega
@arsad
Hvala za link, to bi trebalo da je to
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss Aha 12.03.2009. 21:47 #102428

Pa uglavnom win 7 podrzava drivere od viste,ali uglavnom,tako da u mom slucaju to nije slucaj...bas bzvz. Pa nista,jedino da cekam drivere za win7,a to ce biti na kukuljovdan...
Plamen radi sve.... 12.03.2009. 22:04 #102433

broj poruka: 2836
Wireless mi radi super, cak nisam morao ni drajver da instaliram, upitanju je TP LINK. Ali sam zato imao drugu problem, posto imam 5.1 zvucnike radili su mi samo 2, isto kao i na Visti, samo sto sam nekako namestio vistu da radi 5.1 samo sto front daju samo efekte. Ne postoji mogucnost da rade svi 5.1 isto. A Windows 7 nije hteo da prihvati ni jedne Realteck drajvere, cak sam probao onu foru compatibility ali nista....

arsaD Re: radi sve.... 12.03.2009. 22:29 #102443

pogledaj ovde:
http://www.sevenforums.com/sound-audio/2825-no-5-1-sound-windows-7-a.html
mozda imas isti problem. Ja nisam probao ovo jer nemam 5.1 zvucnike.

:: Wireless mi radi super, cak nisam morao ni drajver da instaliram, upitanju je TP LINK. Ali sam zato imao drugu problem, posto imam 5.1 zvucnike radili su mi samo 2, isto kao i na Visti, samo sto sam nekako namestio vistu da radi 5.1 samo sto front daju samo efekte. Ne postoji mogucnost da rade svi 5.1 isto. A Windows 7 nije hteo da prihvati ni jedne Realteck drajvere, cak sam probao onu foru compatibility ali nista...
mkukic ... 12.03.2009. 22:55 #102447

broj poruka: 2591
@JOSILENKO Kad sam rekao da sam instalirao normalno mislio sam da sve funkcionise normalno pa i dualboot... Pita me na pocetku koji OS zelim...
mkukic

pajsgudgud Apsoutno nikakvih problema sa drajverima 12.03.2009. 23:15 #102452

broj poruka: 3742
Sve radi i sve sam nalazi build 7000. Ako je nešto radilo radio je wirelles. Potraži samo drv za Vistu možda nisi dobar instalirao to se meni desilo par puta.
Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs