imam dva kompa u lan-u... oba mi kompa mi se bag-uju jer ih je napala neka viruscina... problem je u tome sto ne mogu da reinstaliram windows, a 100x sam to do sad radio... kada ubacim CD Windows XP...i resetujem komp (namesteno mi je da cita boot sa cd-a) nece da cita...kada dodje do toga da cita `boot from cd...` on ucita neki djavo...neki dr-dos..neka Caldera dr-dos 7.03... i to se javlja na oba kompa... zna li neko kako (sta tacno da kucam)...da ja lepo formatiram particije (imam 3)... jer standardna procedura (ona koju znam) da ubacim cd pa lepo tu formatiram particiju i ubacim svezu kopju xp-a...to jednostvano nece..nece da krene...zakuca se kod boot-a sa cd-a na pocetku i nece... probao sam i sa drugim cd-ovima sa xp instalacijom...i isto se tu zakuca, kod boot-a.... i pojavljuje se kursor koji trepce...kao da sam u dos-u... kao da trebam kucati nesto... straaaaaaaaaasno!!
jel imao ko slican problem...ili jednostavno ima resenje za mene! hvala svima koji pomognu!
Uzmi lepo ubuntu (ako nećeš hiren`s) instlacioni disk, napravi i syebi particija kol`ko ti drago, pa instaliraj i linux i windows i piči do daske. Linux, ako ništa, može da ti posluži kad windows počne da zayebawa, zatim da pristupiš datotekama koje je virus zakatančio i slično. A i za džab-džaba imaš bržu mašinu, bar ti se tako čini.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.