Opa vec RC! :D Nisam ocekivao da ce tako brzo da ga izbace... Hajde kad ga skinete javite kakvi su utisci i novine u odnosu na BETA build 7000 i jel ga vredi skidati...
Da da sad skinite,posle,ko zna?...Ako dobro ide sve,vec u ovoj godini negde oko septembra ili oktobra ocekuje se finalna verzija W7!!!Jedva cekam i ovaj da probam,al pravo da kazem i beta mi skroz izuzetno dobro radi(ko nijedan OS dosad!!!)...
nema seedera ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Poshto josh nisam stigao sa posla a vidim da nije iso jel mozhe neko ukratko da kazhe kako da narezhem ovo na dvd ili jel mozhe sa viste x64 samo da se podigne setup.exe?? :)
@milan999 Ti si nov ovde, pa da te upoznam sa nekim od pravila. Ako daješ link za skidanje, postavi samo za stranicu na kojoj su linkovi (kao što sam ja uradio). Nemoj da stavljaš direktne linkove za Rapidshare ili neke druge sajtove. Svi znamo da je to piraterija i svi hladno i dalje skidamo, ali treba voditi računa o ljudima koji drže PC Bezu i ne dovoditi ih u neprijatnu situaciju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ultramoron koji je ovo uploadovao nije napravio ISO nego je samo zapakovao sadržaj DVD-a. Zbog toga nema bootloadera i svi vi koji pokušavate da ga bootujete, odustanite. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Upravo sam zavrsio skidanje. A sta to fali torentima? Meni je brzina isla oko 80-90kB/s, skidao sam sa demonoida. I nisam imao do sada problema sa bilo kakvim torentima. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Kakav debil - sad moram da tražim drugi rapid. Javite ako nađete neki dobar a da nije torent :: :: ::
Ja sam ovu verziju skinuo sa rapida i isto nije se htela da butuje. Ovako,posto sam imao od ranije Win7 Ultimate x64 Build 7000 pomocu Ultra ISO sam extractovao boot sektor sa njega i sacuvao na hard zatim lepo ucitao ovaj i ubacio sacuvan boot sektor.Pomoglo je i sada vrlo dobro radi. Nadam se da sam pomogao,jedino sto se mora imati neka predhodna verzija koja ima normalan boot.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.