Posedujem sl kompjuter: INTEL E7300 OC 3GHz, GIGABYTE GA-EP43-S3L, 2GB800Mhz, WD 320GB, LC Power 550W i na njemu instaliran Windows VISTA SP1. Kompjuter poseduje Wireless internet i danas samo preko Lana pustio na 2. komp net. Pre jedno pola sata izadje mi plavi ekran i kompjuter se restartuje nakon 10sec. Udjem u windows i pise sledece:
roblem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033
Additional information about the problem: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: 00000010 BCP3: 86F4F820 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Files that help describe the problem: C:WindowsMinidumpMini030109-01.dmp C:WindowsTempWER-37143-0.sysdata.xml C:WindowsTempWER1A91.tmp.version.txt
Meni se desila vrlo slična stvar. Izašao mi plavi ekran (što ga zovu plavi ekran smrti) i kada sam ponovo upalio komp, stigne do WinXP, to traje jedno 5 min i kada treba da uđe u Windows Welcome, on se resetuje i tako iznova. Pomislio sam da je virus, ali nije. Na kraju se ispostavilo da mi je crkao hard disk.
I josh nesto.... Pise: Windows has recovered from an unexpeted shut down. Windows can check online for a solution to the problem Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033
Additional information about the problem: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: 00000010 BCP3: 86EF7820 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
Files that help describe the problem: C:WindowsMinidumpMini030109-06.dmp C:UsersMarkoAppDataLocalTempWER-41839-0.sysdata.xml C:UsersMarkoAppDataLocalTempWERC2D1.tmp.version.txt
Posle toga u Windows udje normalno. POMOC LJUDI!!!!!!!!!!! Da li ima veze sa LAN karticom, tj sto sam umrezio kompjutere i pustio net na drugi. Procesor i memoriju sam vratio na default i isto se desava.
Ne mogu da stignem da procitam, komp mi se restartuje svakih 5min. Molim za POMOC!!!!!!! (BAX, ESSES, GILE.... i ostali strucnjaci)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Al me slatko nasmeja...ako su ti gile23 i esses strucnjaci onda sam ja Majka Terezija :))
bez uvrede za pobrojane, nisam nista lose mislio samo sam skrenuo paznju na terminologiju...
A N G E L
:: Ne mogu da stignem da procitam, komp mi se restartuje svakih 5min. Molim za POMOC!!!!!!! (BAX, ESSES, GILE.... i ostali strucnjaci)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: ::
Ukratko prevedeno, tog tipa su zezali drajveri za karticu, a greske upucuju na nekompatibilnost hardwera ili softwera. To sto si skoro stavio ili instalirao skini i deinstaliraj, pa onda probaj. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Ne mogu da stignem da procitam, komp mi se restartuje svakih 5min. Molim za POMOC!!!!!!! (BAX, ESSES, GILE.... i ostali strucnjaci)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: ::
:: Al me slatko nasmeja...ako su ti gile23 i esses strucnjaci onda sam ja Majka Terezija :) :: :: bez uvrede za pobrojane, nisam nista lose mislio samo sam skrenuo paznju na terminologiju.. :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Ne mogu da stignem da procitam, komp mi se restartuje svakih 5min. Molim za POMOC!!!!!!! (BAX, ESSES, GILE.... i ostali strucnjaci)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: ::
Jeli ti palo na pamet MOZDA da iskopcas sve te gluposti pa onda da trazis odgovor ovde....mislim cisto mi bzv pade na pamet..........................................
These are nearly always hardware compatibility issues (which sometimes means a driver issue or a need for a BIOS upgrade). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Problem je izgleda bio u driveru za sony erricson. Ali sam pre toga: prikljucio komp direktno na mrezu, tj bez UPS-a, zamenio ram, uradio sistem restore.... itd.... Sad radi super, josh jednom hvala ljudima koji su mi pomogli.... frka mi je bila zato sto na kompu imam dokumenta koja mi trebaju za seminarski rad SUTRA.... pozdrav svima i hvala....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.